2777
2789
عنوان

تو نامزدی رومون تو هم باز شده

526 بازدید | 21 پست

با پسری ك تو دوستی روتون ب هم باز شده ازدواج میکنین؟

(الان خواستگاری اومدنو خونواده ها دارن اشنا میشن)

اون روش باز شده تو روم بیشتر 

من خودمو مراعات کردم

ولی دگ دلسردم کرده چنبار گفتم می‌خوام دیگع برم با گریه و اینا نگهم داشته یکم بهتر شده رفتارش بعدش ولی خب من حسم عوض نشده

هی هر موضوع کوچیکی پیش میاد دیگع عصابم نمیکشه 

از طرفیم تموم کردن برام سخته

اصن نمیدونم چحوزی میشه تموم کرد این رابطه رو

نمیدونم چیکار کنم

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بددهنه ؟

نبود اصلا یچیزایی بینمون پیش اومد ك خیلی اینجوری شد 

دیگه بعضی وقتا احساس میکنم تو قلبم ی کوه یخه

ولی همچنان قلبم براش میتپه انگار تو اعماق وجودم اون لعنتی نمیره بیرون ازش

چنبار دیگه خیلی جدی قصذ تموم کردن داشتم نکهم داشت گفت حواسم هست درستش میکنم گفتم حسام خراب شده گقت باهم میسازیمش

درستشم کرد زبونشو ولی...حس میکنم حرمتا ریخته شده دیگع..‌

یکم زیاد بحثو دعوا داریم بخاطر اون موضوعاتم انگار حال بحث کردنو یا درست کردنه چیزیو ندارم دیگه باهاش 

نمژدونم چیکار کنم

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
برید پیش مشاوره عزیزم

نمیدونم چجوری بگم بهش

اول خودت برو و صحبت بکن بعد کم کم بهش بگو با کمک خود مشاور

اخه سنمم کمه تازه تو ی شهرم نیستیم🥺

میترسم بگه بدون اجازه من یکاری کردی

نبود اصلا یچیزایی بینمون پیش اومد ك خیلی اینجوری شد دیگه بعضی وقتا احساس میکنم تو قلبم ی کوه یخهولی ...

پس الکی دست دست نکن بی تعارف نه بگو 

الان پا بذاری رو دلت بهتره تا ارزش خودتو از دست بدی 

بعدا بدتر از اینم میشه

الحمدلله رب العالمین ...
اخه سنمم کمه تازه تو ی شهرم نیستیم🥺میترسم بگه بدون اجازه من یکاری کردی

نه عزیزم کار بدی نیستش که 

بعد چون از هم دورید شاید با هم زیاد بحثتون میشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
پس الکی دست دست نکن بی تعارف نه بگو الان پا بذاری رو دلت بهتره تا ارزش خودتو از دست بدی بعدا بدتر از ...

از طرفی میبینم خودشو ازون نظر درست کرد دلمم نمیاد 

چنروز قبل ی بحثی پیش اومد دیگه بریدم گفتم میخوام برم کلی نگهم داشت گفت خب منکه حواسم بود دیگه هرچی هستو بگو اوکیش میکنک و اینا ولی..

نه عزیزم کار بدی نیستش که بعد چون از هم دورید شاید با هم زیاد بحثتون میشه

اره نطرمم همینه خودشم میگه

وای تاپیکام هست سر همین بحثها بخاطر دور بودن میگ نمیشه دوسال عقد بمونیم اخر امسال دیگه بریم خونمون منم سنم کمههه از طرفی خودم نمیتونم از طرفی از اونم نمیتونم بگذرم نمی‌دونم چ کنممم

اره نطرمم همینه خودشم میگهوای تاپیکام هست سر همین بحثها بخاطر دور بودن میگ نمیشه دوسال عقد بمونیم اخ ...

برای همون میگم با یه مشاور حرف بزنید 

اگه خودش شرایط نداره که صبر بکنه دیگه 

سعی کن زیاد بحث نکنید گلم زمانی که وقت دارید و حالتون خوبه منطقی حرف بزنید.

برای همون میگم با یه مشاور حرف بزنید اگه خودش شرایط نداره که صبر بکنه دیگه سعی کن زیاد بحث نکنید گلم ...

شما جا من بودین تو ۱۷ سالگی ك حتی درستونم تموم نشده قبول میکردین برین شهر دور صرفا چون از هم دورین نمیشه دوسال موند؟

میگ بیا تو خونمون میخونی اخه نمیشه کههه  خوب خوند🤌🥺

شما جا من بودین تو ۱۷ سالگی ك حتی درستونم تموم نشده قبول میکردین برین شهر دور صرفا چون از هم دورین ن ...

نه خوب اگه شما درست تموم نشده حق داری

باید دیگه اونم صبر بکنه