2777
2789
عنوان

شما موافق جمع کردن پول هستین یا خرج کردن لطفا خانمهای متاهل جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6882 بازدید | 337 پست
عموی منم وضع مالی خوبی داشت و خانومش مثل همین خانواده شما بود الان همه خونه دارن و عموم الان پیر شده ...

متاسفانه دایی خودمم مستاجر شده. من خیلی بهشون گفتم بهم گفتن خسیسی. حتی پسرداییم و خانمش خونه ی دوم رو فروختن من خیلی گفتم اجاره بدین گفتن اجاره ماهی 10 تومنه ولی ما هرینمون ماهی 50 تومنه. خب درسته ولی آدم عاقل چرا باید ماهی 50 بریزه داخل کافه و لباسها. آخرش لباسها مگه سرمایه میشن. بهم میگن خسیسی و نمیدونی زندگی چیه 😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما انقد پس انداز کردی دیگه تو آینده هم پول داشته باشی خرج نمیکنی . این حجم از آینده نگری ندیده بودم ...

شاید اینطور باسه عزیزم چون آینده م رو ندیدم. ولی الویتهای زندگیم خیلی متفاوت شده مثلا ترجیح میدم همسزم جراحی داره بیمارستان خوبی بره و هزینه کنیم ولی اصلا دوست ندارم لباس گردن بخرم. همسرم بیمار بود من چون پیشش بودم هرروز براش از بیرون غذا گرفتم چون خودم همراه بیمار بودم ولی فقط همون مدت.به نطر خودم به وقتش دست و دلباز میشم ولی واقعا آینده رو نمیدونم شاید شما درست میگین 

کار خوبی میکنی ببین کلا زندگی مشترک همینه اگر همسرت ارزشش رو داره کنار هم میسازید طلا رو هم چند براب ...

بنده خدا خداروشکر همسزم مهربونه و همیشه بهم میگه تو خیلی کمک میکنی بهم ولی یکجورایی انگار برای خودم اینکارو میکنم که آینده شرمنده زندگی نباشم و عذاب وجدان نگیرم. همسزم مرد خوبیه و منم زندگی رو سخت نمیگیرم. بقول معروف راضیم به رضای خدا 

اشتباه میکنی با یه لبخند ملیح بگو من ترجیح میدم خونه داشته باشم و تو ۶۰ سالگی هر سر سال خانه به دوش ...

روم نمیشه اینطوری جواب بدم حس میکنم ممکنه دلشون بشکنه. چون جواب بدم میترسم زن پس داییم بهش بگه دختر عمه ت اینطوری جواب داد و بینشون دعوا بشه 

اشتباه میکنی عزیزمدیگه خیلی زیادی قناعت میکنیکل حقوقتنون چقدره؟ده درصدش رو بزار تفریحده درصدش غذای ب ...

چشم عزیزم حتما. درآمد همسزم ثابت نیست یکماه هست یکماه نیست.ممکنه یکماه خیلی زیاد و یکماه هم هیچی. برای همین قابل برنامه ریزی نیست. ولی سعی میکنم به حرفتون فکر کنم عزیزم 

ممنونم عزیزم، مرسی از انرژی خوبی که بهم میدین. چشم حتما سعی میکنم تو رفتارم تجدید نظر کنم. امیدوارم ...

عزیرم اینکه خونه و ماشین بفروشی خرج کنی نرمال نیست

اینکه هم نری رستوران و کافه و هم نرمال نیست

مثل اطرافیانت نشو

ولی سعی کن هرماه یکبار بری کافه ی کیک و قهوه بخوری میشه 300 تومن

هرماه ی چیری برای دلت بخری حتی ی لاک ی شال 

به امید روزهای خوش 💝

چشم عزیزم حتما. درآمد همسزم ثابت نیست یکماه هست یکماه نیست.ممکنه یکماه خیلی زیاد و یکماه هم هیچی. بر ...

منم مثل شما ولی اون ماهی ک زیاده خریدام میکنم پس اندازم می‌کنم 

مثلا 100 میلیون داره 10 تومنم داره اون ماه ک 100 تومنه لباس میخرم چکاب میرم  ماشین تعمیر میکنیم پس انداز میکنیم بیرون میریم اون ماه ک 10 تومنه سر میکنیم 

به امید روزهای خوش 💝

خب بشه چه اهمیتی داره؟؟؟مگه اونا براشون مهمه دل شما بشکنه و ...

واقعا براشون مهم نیست عزیزم، قبول دارم. ولی من شبیه اونا نیستم. من اگر اونا چیزی بگن مردد میشم تو مسائل زندگیم اونا ولی دچار اختلاف میشن. میدونم اخلاق زناشون چطوریه. همه باهم رقابت دارن و همه م منتظرن بکوبن سرشوهراشون.بخاطر داییام و پس دایی‌ام چیزی نمیگم حس میکنم خانمهاشون به اندازه کافی بیچارشون کردن که هرچی دارن میفروشن. منم کارم اشتباست قبول دارم ولی من اصلاح میشم ولی اونا میخوان چطور اصلاح بشن. 

راستی عزیزم ممنون تو تاپیکم شرکت کرذین عزیزم و کنارم بودین ♥️خیلی لطف کردین