2777
2789
عنوان

شما موافق جمع کردن پول هستین یا خرج کردن لطفا خانمهای متاهل جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4630 بازدید | 320 پست
اونایی ک میگن خونه نقلی وناشکری میکنن حداقل یه سقفی بالاسردارید ازآواره خیابون شدن نمیترسین شما بج ...

اره واقعا حق داری مستاجری واقعا سخته فکر کنم 

من خونه دارم ولی جای متوسط حتی رو به پایین شهر از نظر خودم و خیلیم کوچیک 

ماشین هم داریم 

ولی باز سخت میگذره و پول نمی‌مونه تا آخر برج برامون لعنتی با اینکه اگه درامدمونم بگم شاید همه بگن ولخرجید و ...

ولی از نظر خودم ولخرج نیستیم و مخارج خیلی بالاست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هم پس انداز باید باشه هم لذت بردن از زندگیباید هر فردی با توجه به شرایط خودش تصمیم بگیرهاینم در نظر ...

دذست میگید عزبزم. ولی من پس انداز میکنم برای خونه. ولی بهم میگن از زندگیت لذت ببر تا کی تو حراجی ها لباس میخری. تا کی موهاتو جای ارزون زنگ میکنی. فامیلامون بشدت تشریفاتی هستن و در لحظه زندگی میکنن. بهترین سالن میرن و استخر و سفر و تفریح ولی من عذاب وجدان میگیرم 

بازم تو خوب زندگی میکنیمن همین معمولیا رم نمیمونه انجام بدمنتیجه سالها زحمت و خسیسی هم شده یه خونه ن ...

درست میگین، نباید از خودم بزنم. مثلا امسال تابستون باروتی خریدم برای زمستون. خیلی هم همجا دعوت میشیم اکثرا ماشالله لباس‌های متنوع میپوشن و رنگ و وارنگ هرروز یک رنگ مو و خیلی هاشون خونه هم ندارن (نه اینگه خونه نداشتن بد باشه اصلا) ولی مثلا 6 میلیون میدن برای لایت. 5 تومن مانتو. من اصلا نمیتونم. با خودم میگم اینا میشه ربع سکه و میشه آینده این هزینه وارد زندگی بشه 

شش هفت ساله تموم نشدهمیترسم همینجور بمونه تا آخرش بااین وضع تورم

نمیمونه یکم به فکراونی که توشکمته باش آهنگ بذارزنگ بزن بایکی حرف بزن خالی میشی اگه استراحت مطلق نیستی بعضی روزابروبیرون یه دوری بزن حالت بهترمیشه این روزام خاطره میشن وباخودت میگی چرااعصاب خودموخوردمیکردم هرشب سوره واقعه بخون دستتون بازمیشه یاسین هم برای ادای قرض خوبه بخون هم آروم میشی هم قرضاتون راحت ترداده میشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
دذست میگید عزبزم. ولی من پس انداز میکنم برای خونه. ولی بهم میگن از زندگیت لذت ببر تا کی تو حراجی ها ...

من خودم یه مدت خیلی کم خرج میکردم 

جاریم بهم گفت اشتباه میکنی و مادر من مثل تو زندگی کرد دور از جونت تو ۴۰ سالگی هم فوت کرد و پدرم زن گرفت و همه چیزایی که مادرم جمع کرده بود اون زن برای خودش خرج کرد 

دیدم درست میگه تا حدودی 

از اونموقع کمتر پس انداز کردم و بیشتر برای خودم خرج کردم 

البته میگم من خونه دارم و ماشین هم دارم وگرنه اینکارو نمی‌کردم 

شما اول سعی کنید خونتون رو بسازید زودتر 

بعد راحت تر خرج کنید

فدات فردا هم نوبت بگیر برو‌پاکسازی تخصصی پوست انجام بده

ان شاء الله در فکرش هستم. امشب خواستم لباس بخرم دستم گرفتم لحظه آخر گذاشتم سرجاش. گفتم عقلم کجا رفته. گذاشتم و اومدم بیرون. 

هرکاری به اندازه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اومدیموتاصدسال زنده موندن وایزی لایفی شدن اونوقت کجارومیفروشن؟به اندازه هم خرج کن هم پس انداز

منم به همین فکر میکنم. تازه بچه هم دارن. میگم زندگی پیری هست و ناتوانی هست تا کی میشه سرمایه ی زندگی زو خرج کرد. بهم میگن تو خسیسی شاید فردایی نباشه تو لذتی از زندگی نبردی