حتما عزیزم.
تخم مرغ:اگر بزرگ باشه 3عدد اگر کوچیک باشه 4 عدد(منبا 3تا میپزم خوب میشه ولی با4تا پفش بیشتره)
آرد:3پیمانه(من با لیوان فرانسوی پیمانه میکنم)
شکر:2پیمانه
شیر:1ونیم پیمانه
روغن:1پیمانه
هل و گلاب و وانیل و بیکینگ پودر هم که مقدارشو میدونی خودت
حالا طرز تهیه:
اول سفیده هارو با یه ذره خیلی کم نمک اونقدر با همزن میزنم تا پف کنه و وقتی کاسه رو برمیگردونم نریزه بعد میذارم کنار و زرده ها رو میزنم تا حجمش کمی بیشتر بشه بعد بهش شکر رو اضافه میکنم تا قشنگ باهم هم بخورن و یه مایع نسبتا کش دار و کرمی رنگ حاصل بشه.بعد گلاب و هل و وانیل و بیکینگ پودر رو با شیر و روغن اضافه میکنم و یه کوچلو هم میزنم بعدش آرد رو که قبلا 3بار الک کردم(اگر 3بار الک کنی بهتر پف میکنه)(من همیشه 1ق از آردم رو کم میکنم و 1قاشق آرد یا نشاسته ذرت اضافه میکنم)
آرد رو در دو نوبت به مایع اضافه میکنم و هم میزنم و بعدشم میریزم تو کیک پز و 20دقیقه اول اصلا درشو باز نمیکنم که پفش نخوابه و سر45دقیقه هم آماده است