2777
2789
عنوان

چقدر بعضیا بی وجدانن

105 بازدید | 13 پست

چند ماهی هست عموم بیمارستان بستریه

حال و اوضاع بشدت بدی داشت و روزای سختی رو پشت سرگذاشتیم.

یکی از فامیلامون به دختر خواهرش ک ترم ۷پرستاری هست گفته بیاد از حال و اوضاع عموی من تو ای سیو فیلم بگیره و براش بفرسته

😐چون دیدن مریضی که پوست استخون شده و شرایط مناسبی نداره از لحاظ پوشش 

باعث میشه آروم بگیره...

عموی من مشکل روده داره اینجور بگم که اصلا پوشش اینجور بیمارانی متوجه میشید که ....😔

دعاش کنید....🤲🏻

خلاصه بگم که خانم اومده از عموی بیچاره من که شرایط مناسبی نداشته و پوست استخون شده فیلم گرفته

فیلم رو فرستاده برای خالش

ولی این فیلم دست ب دست شده و همه دیدن

وقتی فهمیدم خیلی ناراحت شدم خیلییییی

😔

خیلی دلم میخواد فردا برم محل کارش آبروشون بریزم

که به چه حقی به خودت اجازه دادی از بیماری که باهاش هیچ نسبتی نداری و اطرافیانش راضی نیستند فیلم بگیری

و دست ب دست کنی

خیلی ناراحتم بچه ها

دعا کنید هرچه زود تر عموم سلامتی شو بدست بیاره🩷🤲🏻

الهی دستش بشکنه 

پدر منم اونحوری بود هیچ یادم نمیره اصلا دوست نداشت عکس بگیریم باهان اون تایم حتی تولد مامانم به زور گفتیم عکس بگیریم گریش گرفت که من نباشم تو عکس

لایک نکن خواهر منننن  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم بتونی شکایت هم بکنی حتی. واقعا چه زشت. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بهش پیام بده تا قیام قیامت تو و هر کسی که بعد تو پخش کرده حلال نمی کنیم ، خاک تو سرت مثلا تو پرستاری و از حقوق بیمار باخبری بعد بدون رضایت و تو شرایط بد ازش فیلم گرفتی ، نه خدا ازت میگذره نه ما

الهی دستش بشکنه پدر منم اونحوری بود هیچ یادم نمیره اصلا دوست نداشت عکس بگیریم باهان اون تایم حتی تول ...

اخه عزیزم

من خودم هم دلم نمیخواد تو اون شرایط و وضعیت ببینمشون

بیمار معذب میشه و کار خوبی نیست

ان شاءالله وقتی خوب شد و از بیمارستان اومدن میرم عیادت 

فکر کنم بتونی شکایت هم بکنی حتی. واقعا چه زشت.

چطوری

واقعا ناراحت شدم

عمو بیچاره من اینتوبه بوده شرایط بد داشته زجر می‌کشیده

ملاقات ممنوع بوده

حتی پدر خودم رو راه نمیدادن بره تو اتاق

تازه پرستار این بیمارستان نبوده طرف

فیلم از حریم خصوصی بیمار با شرایط نامناسب گرفته

این دست اون دست شده

خیلی حال مون بد شد

بهش پیام بده تا قیام قیامت تو و هر کسی که بعد تو پخش کرده حلال نمی کنیم ، خاک تو سرت مثلا تو پرستاری ...

طرف داروخونه عصر کار میکنه

من این کار ش رو هرزگی تمام معنا میدونم

خیلی بی حیایی هست،بی وجدانی

اخه خودتو جای اون مریض بی چاره بزار که هیچ کاری نمیتونسته بکنه و 

خانواده مریض فیلم پوست استخون و زجر کشیدن مریض شون رو تو بیمارستان بیبینن

چطوریواقعا ناراحت شدمعمو بیچاره من اینتوبه بوده شرایط بد داشته زجر می‌کشیدهملاقات ممنوع بودهحتی پدر ...

نمیدونم عزیزم زنگ بزن از سازمان نظام پرستاری بپرس. ولی قطعا میتونی شکایت کنی. خیلی ناراحت شدم از اتفاقی که افتاده...

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)