2777
2789

هیچ دوستی ندارم هیچ امیدی ندارم 

از زندگی خسته شدم . فکر میکنم دیوونه شدم انگار هرکس هر جوری که بلده اذیتم میکنه

به نفس کشیدنم ۲ ساعت فکر میکنم . نمیدونم چرا از خودم میترسم مگه من کیم

آب دهنمو خودم باید قورت بدم نفسمو خودم باید بزنم پلک خودم باید بزنم همه کارام ارادیه شب بخاطر اینا تا ۵ و نیم دیشب بیدار موندم نمیتونم بخوابم روانی شدم 

پیش تراپیست روانپزشک مشاور میرم نمیتونم من چه مرگم شده میخام به زندگی عادیم برگردم😭😭

من ۳ تا خواهر شیییطون و قاتل دارم 💅🏻 کاربری دست خودمه دوستان ❕رنگ سبز بمعنای زندگی🛐🪴

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دچار وسواس شدی عزیزم،از تراپیست کمک بگیر

بخدا میرم نمیتونه کمکم کنه

من ۳ تا خواهر شیییطون و قاتل دارم 💅🏻 کاربری دست خودمه دوستان ❕رنگ سبز بمعنای زندگی🛐🪴

وسواس داری عزیزم.. حتما اول از همه برو پیش روانپزشک خوب تا علائمت کنترل بشه بعد هم پیش روانکاو.. اگه از لین روانپزشک نتیجه نگرفتی ب این معنی نیست ک روانپزشک کلا بده شاید دکترت خوب نبوده عوضش کن نا امید نباش.. وسواس یخورده مقاوم ب درمان ولی

نگران نباش مشکلت حل شدنیه

من خودم وسواس فکری داشت منو بیچاره میکرد الان ی ماه هم نشده ک با ی قرص نجات پیدا کردم

وسواس متاسفانه درمانش زمانبره و از همه مهم تر خودتی که باید اراده کنی تو درمانش وگرنه درمان نمیشه

شما داشتی قبلا؟😭

وسواس داری عزیزم.. حتما اول از همه برو پیش روانپزشک خوب تا علائمت کنترل بشه بعد هم پیش روانکاو.. اگه ...

تاحالا ۲ تا روانپزشکه ۱ ماهه عوض کردم دارم میمیرم امتحانام شروع شده خستم از زندگی

آره عزیزم،همه چیز دست خودته،برو بیرون کارائی که دوست داری رو انجام بده دورهمی برو،پیش قدم شو دوست پی ...

کاش جواب بده مرسی برای کمکت عزیزم🙂💗

خواهش میکنم،نا امید نباش اصلا ،حتماً جواب میده،سلامت و شاد باشی گلم

مرسی عزیزم انشاالله خدا کمکم می‌کنه💗

تاحالا ۲ تا روانپزشکه ۱ ماهه عوض کردم دارم میمیرم امتحانام شروع شده خستم از زندگی

عزیزم نا امید نشو کلا قرص های اعصاب اینطوری باید آزمون خطا بشه تا بتونی قرص مناسبتو پیدا کنی

خیلیا هستن ک با دارو خوب شدن پس نا امید نباش

من دو ماه طول کشید تا داروی مناسبات پیدا کنم .. من یک ماه و نیم ی قرص ک خیلی معروفه و همه میگن عالیه رو خوردم ولی اصلا واسم تاثیر نداشت.. کلا قرص اعصاب اینطوریه ک روی ی فرد اثر بزاره ب این معنی نیست ک روی همه میزاره ب عوامل مختلفی بستگی داره ژنتیک و اینا

بعدش دکتر قرصم رو عوض کرد و در کمتر از ی هفته حالمو کاملا تغییر داد خداروشکر

من مامانم سالهات ک همین دارو منو مصرف میکنه و خداروشکر کاملا راضیه..مامانم هم قبلا بدجور بود

تازه من دوسال وسواس عملی شدید داشتم ک بعدش شد فکری

عزیزم خوبه ک الان حداقل میدونی مشکلت چیه من اوایل اصلا نمیدونستم مشکلم از وسواسه و خودمو سرزنش میکردم و به منعی واقعی کلمه داشتم زجر می‌کشیدم

حتما حتما حتما بازم ب ی روانپزشک خیلی خوب مراجعه کن تا قرص مناسبتو پیدا کنی

اول قرص بخور تا یکم علائمت کنترل بشه بعد برو پیش روانکاو و کارهایی مثل هیپنوتیزم اینا انجام بده تا مشکلت ریشه ای حل بشه

عزیزم تنها کاری ک تو باید بکنی اینه ک نا امید نشی

میدونی منم دقیقا حالت رو درک میکنم چون خودم کشیدم من حتی تا ی ماه پیش امید نداشتم ک ی روزی بیاد ک بتونم مثل سابق زندگی کنم مثل سابق ی لبخند رویی لبم بیاد ولی الان غش غش میخندم 

کلا وسواس بیماری مقاوم ب درمانه یعنی شاید یکم طول بکشه ولی نگران نباش مشکلت حل شدنیه

یک ماه خیلی کمه برای نتیجه گرفتن از روانپزشک .. نا امید نشو.. ب روانپزشکت بگو جواب نگرفتی یا قرصو عوض میکنه یا دوز رو تغییر میده یا میگه باید مدت بیشتری بخوری.. اگه هم دکتر خوبی نیست عوضش کن

ولی فقط نا امید نشو باشه قوربونت بشم؟😘😘