2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ب جن اعتقادی ندارم

کلا اون دوران ی تکنولوژی بود ک درحال حاضر نیست

دلیلشم کسی نمیدونه

شاید اگر اعراب ب مصر حمله نمیکردن و کتابخونه هارو ب اتش نمیکشیدن‌ میتونستیم بفهمیمم🤔

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

جن نبودن سالها اهرام مصر ساختنش طول کشیده و هزاران نفر مردن  

ارزومه ببینمش

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

برج حلیفه رو الان ساختن احرام مصر مال ۱۰۰۰ سال پیشه

خب همش سنگه  تکنولوژی که نیس   

مثل دیوار چین یا قلعه هایی که میساختن اونم ساختن

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

نمیتونن بسازن؟؟؟ برج خلیفه چیه پس؟؟

خب شما دارین برج خلیفه رو ک با این همه تکنولوژی و ماشین آلات آنروزی ساخته شده رو با اهرام ثلاثه ک اون موقع بدون هیچی ساخته شده مقایسه میکنید!

اسی بظر منم ی چیزی بوده حالا نمیگم جن و اینا ولی شاید ی چیزی وسیله ای ک کمکشون کرده ولی الان ازبین رفت و ما نداریم

استاد فیزیکمون میگفت این هرم انقد خفنه ک دقبقا روی مرکز ثقل کره زمین قرار داره و میگفت خ عجیب و نادره ک انقد محاسبات دقیق باشن 

حالا نظرش این بود ب احتمال زیاد خ قدیما تکنولوژی خفنی وجود داسته ک از بین رفته و یا حتی کار ادم فضاییاس 

یعنی بود نابود شد .

تو کتابها قطعا راجبش نوشتن 

چون اون زمان هم یکی عجایب بود

ولی اره کتابخونه ها ک‌نابود شدن دلیلشم نابود شد

شاید چندسال دیگ هوش مصنوعی بتونه لو بده چطوری شو

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید