2777
2789

پسر من از ۶ ماهگی به بعد داره مولتی ویتامین میخوره 

حدود۴ ماهه دارم مولتی ویتامین میدم تازه الان دیدم روی شیشه نوشته دریخچال نگهداری شود 😭😭 خیلی بهم ریختمم

صادق تر از هدایت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جای خیلی گرم بوده مگه؟ دیگه گذشته ازین به بعد بزار یخچال.معمولا زیر ۲۵ درجه کافیه.بخون ببین ننوشته ...

بالاخره توی خونه بوده گاهی دمای خونه بالای ۲۷ هم میشه حتی 

صادق تر از هدایت
جای خیلی گرم بوده مگه؟ دیگه گذشته ازین به بعد بزار یخچال.معمولا زیر ۲۵ درجه کافیه.بخون ببین ننوشته ...

چیکار کنم مامانا؟

یعنی چه عوارضی داشته؟

از کجا بفهمم 

ای خدا گیج شدم بهم ریختم حسابی

صادق تر از هدایت
چیکار کنم مامانا؟یعنی چه عوارضی داشته؟از کجا بفهمم ای خدا گیج شدم بهم ریختم حسابی

هیچی بابا ،اگر خدای نکرده مسمومیت بود که مشخص میشد.نگران نباش ، اینسری ک بردی ویزیت دکتر اطفالش بپرس تا خیالت راحت بشه .ولی چیزی نیست عزیزم.

منم آد رو میدادم قبلی تو هوای بیرون بود این یکی یخچالی ولی من دیر دیدم بعد از دو ماه...چه مارکی میدی ...

نه عزیزم مولتی ویتامین ویوا کیدز

صادق تر از هدایت