2777
2789
عنوان

خانما کدوماتون رانندگی میکنید

86 بازدید | 12 پست

من میترسم چکار کنممم سال ۹۵گواهینامه گرفتم یمدت نشستم و ولش کردم الانم حس میکنم کلا یادم رفته رانندگیو چی کردید کنار اومدید با ترس و قشنگ تونستید رانندگی کنید

تمرین کنی دستت میاد

یکی دو ماه بشینی دیگه ترس نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از اول نمی‌ترسیدم 

۲۰ سالم بود گواهینامه گرفتم 

قبل اینکه گواهینامه برسه دم خونه ماشین برام خریده بودن 

مادرم گفت یه چند روز با پدرت بشین که قشنگ یاد بگیری و تنها ماشینو نبر اول کاری و منم گفتم اوکی 

گواهینامه که اومد فرداش ساعت ۸ صبح ماشینمو برداشتم رفتم دانشگاه 😁

از اول نمی‌ترسیدم ۲۰ سالم بود گواهینامه گرفتم قبل اینکه گواهینامه برسه دم خونه ماشین برام خریده بودن ...

خوش ب حالت 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
از اول نمی‌ترسیدم ۲۰ سالم بود گواهینامه گرفتم قبل اینکه گواهینامه برسه دم خونه ماشین برام خریده بودن ...

اتفاقا تنها بری بهتره 

من هر وقت با پدرم میرم بیرون به غلط کردن میوفتم

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
پدر من البته اینجوری نبود و فوق العاده ریلکس بود ولی کلا من عاشق رانندگی بودم از بچگی

ژن رانندگی رو داشتی. 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)