2777
2789
عنوان

عاشق شدم غلط کردم🥲

253 بازدید | 41 پست

دو سه بار اتفاقی تو کوچه دیدمش  بعدش  حس کردم اون بهم نگاه میکنه حتی روزای بعد هم باز تو همون کوچه میدیدمش و یه حس وابستگی  نسبت بهش پیدا کردم    حتی تو بازار  میدیمش تا اینجوری شد ک هر بار میرم تو اون کوچه  برا اینکه ببینمش ولی   چند روزه که نیستش 🥲🥲 ولی مطمعنم  اخر هفته بازار میاد   حس میکنم عاشقش شدم. دلم براش تنگه 😭😭😭🥲🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین الان تا حس وابستگیت زیاد نشده کنترلش کن بعدا پشیمون نشیاگر قسمت شد باهاش برو تو رابطه ولی هیچ و ...

فامیله  ولی  خیلییییییی دوره   هیچ وقت باهاش تو رابطه نمیرم   

من امروز تو خیابون بعد مدت ها دیدمش از سر اینکه خیلی خججالتیم پشت داداشم قایم شدم بعد سلامم کردم اصن نگامم نکردددد://// بعد تو فالم نوشته بود امروز یکی میبینی شریک عاطفیته در اینده.... وااای خدا منو پیاز کن...

میدونم سختته ولی خودت باشه :)