2777
2789

افسردگی و مشکل اعصاب دارم روزی ۴ تا قرص میخورم

الان انقد سردرد دارم

حالم اصلا خوب نیست

خسته شدم از وضعیتم

هرروز دکترم خانوادم هم هی منت میزارن میبریمت دکتر فلان خب چیکار کنم؟؟توانایی کار کردن که ندارم..چیکار کنم خدا هم بهم سلامتی نداد

بابام یا منت میزاره یا غش کردنم و مسخره میکنه جلو چشمم

از این که همش غش میکنم می‌افتم خستم 

مهمونی میرم باشگاه میرم همش میترسم وای خدا غش نکنم وای نیوفتم جلو بقیه آبروم بره

از اینورم دکتر تازه بهم گفته تشنج دارم

داغونم

فقط گریه میکنم از وضعیتم

از اینورم مامانم میگه دست خودته بابام هی منت چهار قرون پول دکتر و سرم میزاره

تازه تراپی و اینا هم نه..وایسمیسن هروقت افتادم غش کردم دیگه میبینن چاره نداره می‌برن دکتر

الانم دو دقیقه از اتاق بیرون رفتم گفتم حالم خوب نیست دکتر بریم بابام فحشم داد کلا دعوامون بود😭حاضرم گدایی کنم ولی زیر منت این نر نباشم😭چقد خدا تو نامردی خیلی نامردی خیلی

از دست همین کاراشون اینطوری مریضی اعصاب گرفتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم هرجوری میشد از اونجا میرفتم هرکاری میکردم که برای همیشه برم دیگم نه اسمشونو میاوردم نه هیچ چیز دیگه 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

میخوام یه کار پاره وقت پیدا کنمولی منتظرم حالم یکم بهتر بشه تا بتونم

طبق تجربه میگم

اولش فکر میکنی نه نمیتونی

استرس میگیری نمیخوای بری 

اما بع  میبینی خیلی بهتر از خونه موندن

خونه موندن هزارتا مرض میاره

آنیلیام

سلام دختر گل

ببین برام خیلی عجیب بود تاپیکت و برای همین رفتم تاپیکهای قبلیت رو هم مرور کردم.

عزیزم میدونم مشکلت چیه ولی ازین راه دور اگر باهات صحبت کنم میدونم که تاثیر منفی اش بیشتر هست.

فقط اول از همه اینکه دکتر روانشناس برو بجای روانپزشک و حتما حتما پزشکت رو عوض کن که مشخصا کاملا بیسواد هست!!!

اگر هزینه ها برات سخت هست (که مشخصه سخته) از ویدیو های آموزشی رایگان در اینترنت در رابطه با فراموش کردن کینه، عزت نفس و اعتما به نفس، برنامه ریزی زندگی، عشق ورزیدن به خود و دیگران، شادی ساختن ،هدف گذاری و اینجور عناوین استفاده کن. تاثیرش هم بیشتر از روانشناس و تراپی و این داروها با این همه عوارض هست. تو این زمینه ها خیلی خیلی ضعیف عمل کردی متاسفانه!!

خیلی بیشتر از زمانی که این دو سال وقتتو در این سایت هدر دادی و مدام خودتو داغون تر کردی برای چنین ویدیو هایی زمان بزار و روتینت بشه که هر روز حداقل 20 دقیقه ویدیو خوب ببینی. باید اینا به ضمیر ناخودآگاهت که مسموش کردی منتقل بشه و جای اونها رو پر کنه تا وضعیتت بهبود پیدا کنه. و زمان میبره.

حداقل دو سال به تخریب هر روز خودت ادامه دادی، حداقل به یک زمان 4 ساله برای سرپا شدن نیاز داری. انتظار معجزه نداشته باش. اما شدنیه...

دخترم اینجا سایت درمانی که نیست، یه وقت کسی مشکلی داره میاد میگذاره یا نهایتا برای وقت گذرونی. شما حتی تاپیک تخم مرغ بشکنم یا نه هم داری!!! 

با خودت و آدمها و ارتباطات واقعی زندگی کن. اگر اهل مدیتیشن هستی هر روز انجام بده. از بوهای طبیعی آرامش بخش استفاده کن. و رنگهای آرامش بخش بپوش و اطرافت باشه.

آب زیاد بنوش و رژیم غذایی با کمترین سرخ کردنی و بیشترین میوه و سبزی استفاده کن.

و از همه مهمتر برای خودت هدف داشته باش. الان بی هدفی و فقط داری هر روز خوردن قرص و حالم بده رو بهانه میکنی. اما اگر یه هدف به خودت بدی و براش بجنگی ذهنت دیگه اجازه درگیر شدن به این افکار بد رو نمیده.

علاوه بر این اینقدر دیدگاهت نسبت به قرص بد نباشه. هر کسی هر بیماری میتونه در هر سنی داشته باشه ولی با تلاش خودش درمان میشه. شما تلاشت رو گذاشتی کنار و فقط داری به مشکلاتت دامن میزنی.

خلاصه اینکه با این رویه ای که در پیش گرفتی غیر از چند تا کامنت چیز دیگه ای گیرت نمیاد و کمکی به خودت نکردی.

امیدوارم دیگه اینجا نبینمت و بی وقفه شروع کنی به روزهای خوب ساختن.

موفق باشی