2777
2789
عنوان

وکس صورت🤕

40 بازدید | 3 پست

برای اولین اصلاح از وکس و اصلاح استفاده کردم و صورتم تاجور جوش زد جوش بزرگ تا کوچیک و دردناک البته از قبلم جوش داشتم ول کم بود

حدود دوساله دارم صورتمو با تیغ صورت میزنم و موهام نه نازکه نه خیلی کلفت و سیاهه 

میخواستم برم فردا وکس بندازم چون روی بینیم موهای مشکی داره گفتم حالا بیام کل صورتمو وکس بیندازم. تا ببینم جوش میزنم یانه اگه جوش زدم دیگه برم لیزر 

حالا تو این حین شاید هفته دیگه شاید دوهفته دیگه مراسم خیلی مهمی داشته باشم به نظرتون برم وکس یا فقط روی دماغمو بزنم؟ چی کار کنم توراخدا راهنماییم کنید🙏🏻

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
اگه جوش میزنی ک‌ بنظرم وکس مناسبت نیس

دفعه اول وکس و اصلاح جوش زد. حالا نمیدونم چی کار کنم

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.