2777
2789

این مرد دوتا دختر داره از زن اولش خوب همه فامیل میدونن ایشون زنش هستن و دیروز یک خانمی همراه یک پسر ۴ ساله وارد خونش شده و میگه از شوهرم بکش بیرون من زنشم 

زن اول هم دختراش ۱۳ سالشونه اونارو برداشته برده خونه پدرش 

امروز مرده استوری گذاشته بود پشیمونم و... 

واسم سواله که چطووووور شوهرش اینقدر راحت با یکی دیگ بوده و تو این چند سال زن اولش چطور نفهمیده تا الان؟؟؟؟

و این مرد با چه رویی میره استوری میزاره که غمگینه ؟؟؟؟

حالا طرف مایه داره کشتی داره شرکت داره خیلی پولدارن خر پوله  و اقای خوشتیپی هم هست دست دل بازم بود اصلا فکرش نمیکردم اینقدر پست باشه تو شک هستیم

😶عججججب🤑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امکان نداره همجین چیزی

طرف بچه داشته باشه یعنی عقد دائم هستن

برای عقد دائم هم اذن زن اول لازمه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
امکان نداره همجین چیزیطرف بچه داشته باشه یعنی عقد دائم هستنبرای عقد دائم هم اذن زن اول لازمه

شاید صیغه بودن 

زن اومده میگه من زنشم اینم پسرمونه

😶عججججب🤑

امکان نداره همجین چیزیطرف بچه داشته باشه یعنی عقد دائم هستنبرای عقد دائم هم اذن زن اول لازمه

چرا امکان نداشته باشه این همه ادم از صیغه بچه اوردن

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین
شاید صیغه بودن زن اومده میگه من زنشم اینم پسرمونه

نه عزیزم اگر توی صیغه زن باردار بشه قانون اجبار میکنه که آقا عقد دائمی کنن خانوم رو

در غیر این صورت به بچه ای که از صیغه به دنیا اومده شناسنامه تعلق نمیگیره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چرا امکان نداشته باشه این همه ادم از صیغه بچه اوردن

الان توضیح دادم کامنت بالایی