2777
2789

باید مثل ربات زندگی کنی من خودم دوست پسر ندارم شرایطشو هم ندارم که دوست پسر بگیرم 

مادرمم بهم محبت نمیکنه هرموقع رفتم بغلش بهم تیکه انداخته یا یه حرفی زده دلمو شکسته 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه قدر بده ادم در حین متاهل بودن تنها باشه

بدتر ش اینه که نتونی به کسی بگی زندگیم فقط تظاهره همه فک میکنن من خوشبختم خودم اینجوری نشون میدم چون هیچ کس رو برا دردل کردن ندارم. مث ی ربات یا خدمتکار میگذرونم. دعا میکنم ان‌شاءالله خدا ی بخت خوب نصیبت کنه به آرامش کامل برسی🌱

من خیلیییی قران میخونم امیدوارم خداوند جوابم بده و اون مردی رو که میخام نصیبم کنه

عزیزدلم قرآن خوندن خوبه ها ولی کافی نیست. متاسفانه زمان بدی شده ولی شما باور و یقین داشته باش اونی که قسمتت هست میاد بوقتش. من نزدیک چهل سال دارم و همچنان تنهام

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
شوهرت چه طوریه ؟ سلطه گره،؟ تامیمنت میککه از نظر مالی،؟

درونگراست سخت میشه ی کلمه حرف ازش گرفت همه اش توخودشه حوصله سر بره ولی من خیلی پرسروصدا وشیطون هستم ینی بودم الان دیگه نابود شدم کلا مخالف هم هستیم ی سوالی هم‌ازش بپرسم انقد آروم جواب میده که ....‌کلا اعصاب خوردکنه اجتماعی نیس با همه قطع رابطه شدیم با هیچ کس نمیتونه رابطه برقرار کنه سه روزم حرف نزنی باهاش عین خیالش نیس. مشکل دیگه ی نداره هیعی