2777
2789

کرده.همش باخودم میگم چه بی گناهن خانوم ها و اقایونی که گیر شریک زندگی بد میوفتن.من واقعا خیلی نمیشناختمشون درسته یکی از واحدای اپارتمان روبروییمون بودن ولی واقعا تاروزی که دستگیرش کردن وبردن شاید سرجم ده بار هم ندیده بودمش اما به شدت شبا یادش میوفتم که الان دقیقا کجاست و حالاکه کار به اینجا رسیده پشیمونه عذاب وجدان داره چه حس و حالی داره دقیقا……

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه وحشتناک.. بچه داشتن؟

دوتا فک کنم پسر داشتن.دقیق نمیدونم تاجاییکه از همسایشون شنیدم شوهرش مهماندار بوده با خلبان و بیشتر وقتا نبوده.خانومه بااقایی ارتباط میگیره و خیلی وقتا بچه هاشو میذاشته پیش مادرش  و اون اقا میومده پیشش.اما مثل اینکه پسر بزرگش متوجه شده بوده.مثل اینکه همسرش بی خبر برمیگرده و اون مردو بازنش میبینه که باهمکاری هم به مرده چاقو میزنن و میکشنش پسرشون لوشون داده

لطفاً قطره بعدی و چکوندی منم لایک کن بفهمم کی کیو کشتهچرا کشتهچن وقت پیش بوده و... 😐

نه عزیزم میخوام درخواست حذفشم بزنم فقط دارم میگم بلکه از ذهنم بره بیرون.داشتم مینوشتم کامل شد جانم🥰

یعنی خانومه شوهرشو کشته؟ یا خدا

خانوم خیلی موجهی به نظر میرسید توهمون برخورد کمی که داشتم اخه زیاد ندیده بودمش.واقعا هم شرایط مالی اوکی ای داشت و دوتا پسر واقعا جذاب.نمیدونم واقعا چرا چی باعث شده بود به اینجا برسه