2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببندش 😂 شوخی میکنم گل

عموم ی پسر بیش فعال داره ک ب شدتتت عاشقشم ولی خب گاهی واقعا فکر میکنم باید ببندیمش تا ی جا بند بشه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

تحمل کاری که من کردم 

خدا رو شکر گوشی هوشمند اومد دادیم دستش ارومتر شد

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
آره دکتر تشخیص داده

اگه از کودکی درمان رو شروع میکردی خیلی خوب میشد...‌

چون اکثرا توی کودکی با قرص ریتالین وضعیتشان خیلی بهتر میشه و توی بزرگسالی بیش فعالیشون رو خیلی کم میکنه 

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

پیش روانپزشک برید بستگی به درجه بیش فعالیش داره و واسش استراموکس شروع میکنه یا داروهای دیگه مثل رسپی ...

بردیم ولی قرصاشو نخورد گریه میکرد میگفت قلبم درد میگیره با قرصا سرم درد میگیره 

دقیقا اصلا یجا نمی شینه خیلی دوسش دارم ولی روانیم میکنه

بفرستش کلاس های ورزشی. اگه هیجان دوست داره بفرستش پارکور. چون خیلی انرژی میبره و جدا از اون اندام رو هم روی فرم میاره

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟