2777
2789
عنوان

نشخوار فکری سرم داره میترکه

50 بازدید | 12 پست

خدایا دارم میترکم

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در چه موردی ؟ دوست داری بگو تا راهنماییت کنم 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

من ک دارم دیوونه میشم

بخدا خواهرم وسواس آورده تمرکز نذاشته

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 
در چه موردی ؟ دوست داری بگو تا راهنماییت کنم

همه چی آی سرم خدایا

همه چی آی سرم خدایا

مثال بزن دقیقا مشکلت چیه میتونی بگی راهنمای بدی نیستم همون حرف زدن و گفتنش آروم میکنه 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

استرس میاره بهم

بله یکی از علائمش هست 

مثال بزن دقیقا مشکلت چیه میتونی بگی راهنمای بدی نیستم همون حرف زدن و گفتنش آروم میکنه

مثلا اتفاق بدی می افته 

مثلا اتفاق بدی می افته

ببینید اتفاق بد در شرایطی میفته که توی مسیر درست نباشید یه جای کار خراب شده باشه یه زندگی عادی که صبح پاشید تا شب به کارهاتون برسید همه چیز سر اصول باشه که اتفاقی پیش نمیاد مثلا اگر کسی بیماری داشته باشه همیشه نگرانه نکنه دردم دوباره شروع بشه دکتری بشم سرم بخوام بزنم وای نه آمپول دوباره . شما سعی کنید خودتون رو با درس شغل بیرون رفتن ورزش کتاب خوندن روتین پوستی تلویزبون فیلم کمدی توی اجتماع بودن  آشپزی نقاشی موسیقی تفریح باغ و پارک و ... سرگرم کنید چیزی که حتی وقت نکنید فکر کنید حتی یادتون بره غذا خوردید یا نه وقتی مشغول باشید زمان زود میگذره نشخوار فکری نمیاد سراغتون هرچی بیشتر تنها و بدون فعالیت باشید بدتره بزرگتر میشه اولش با مشاور حل میشه بعدا دیگه کار به بستری میکشه از همین الان اگه خیلی اذیت هستید با روانشناس مشورت کنید خیلی مفید هست