2777
2789

از سرشب تا حالا یه  دقیقه هم پیش من ننشسته فقط بچه های خواهرش پیشش نشستن الان عقدیم سر سفره هم حتی  بچه ها خواهرش پیشش بودن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا همش مینشست حالا کلا رسمشونه هر کس باید پیش زن یا شوهر خودش بشینه ولی شوهر من میدونه حساسم بدتد ...

بش پیام بده بگو‌ بیاد کنارت بشینه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
سخت نگیر دائم پیش شماست یه شب مهمونی پیش شما نشینه چی میشه مگه

عقدن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
تو خونشون هر کس پیش زن یا شوهر خودش میشینه این رفته ور دل اونا

اصلا حساسیت نشون نده 

بعدا که تنها شدین بگو من تنها میشینم انقد خجالت میکشم کاش کنارم باشی یا منم صدا کنی بیام کنارت 

اصلا جبهه نگیر که بعدا از قصد اینکارو کنه 

بش پیام بده بگو‌ بیاد کنارت بشینه

اصلا غرورم نمیزاره بعد میدونی جالبیش امشب خاهرش میگب ی فامیلا شوهرم میخان جدا شن چون دختره حساس بوده رو اینکه پسره با خاهر و ایناش حرف بزنه بچهاشونو بغل کنه پسره میخواد طلاقش بخواد بعد من داشتم حتما چیزای دیگم بوده این ک مسئله مهمی نیس بعد مادرشوهرم میگفت ینی به نطرت درسته ادم اینجوز کنه 

اصلا حساسیت نشون نده بعدا که تنها شدین بگو من تنها میشینم انقد خجالت میکشم کاش کنارم باشی یا منم صدا ...

قبلا چند بار بهش گفتم من خونتون غریبم باید پیش من بشینی از لج من بدتر اینجور میکنه