2777
2789
عنوان

کیست سینه

120 بازدید | 29 پست

دکتر بهم گل مغربی و ویتامین ای داده ولی خوندم ک اینا باعث کاهش درد هستن و ازبین نمیبرن خیلی ناراحت ک نگرانم الانم‌نزدیک پریودمه درد سینه اذیتم میکنه کسی تجربه ای داشته چکار کنم از بین بره 😞😞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم کیست سینه با لمس و..قابل تشخیصه؟

چه علائمی داره؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

منم دارم چند ساااله اوایل دقیقا همینارو بهم دادن الان همینم نمیدن مشکلی نداره فقط هر ۶ ماه یبار میرم سونو 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
لمس ک نه کیست من دکتر گف خیلی کوچیکه ۵ میلی دردم نداشتم فقط حس کردم ی سینم بزرگتر شده

ان شاءالله که خوب بشی 

برات صلوات فرستادم❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
میشه بیشتر بگی از علائمش تورو خدا 😭منم چه وقته سینه هام خیلی حساس شدن و درد دارن چند ماهه قبل پریود ...

اره دکتر ب من گف قبل پریود اذیت میشی یکم من حس کردم ی سینم بزرگ تر از اون شده ی مقداری سفت تر از اون یکی بود 

انشالله زودی خوب میشی عزیزم برو پیش متخصص و پیگیری کن نگران‌نباش اگه خاستی میشه بگی اعلامش چیه؟

مرسی

یکیش بزرگ تر و سفت تر از اون‌یکی بود ک رفتم سونو گرافی