2777
2789
عنوان

فقط بگین چکارکنم دوباره

71 بازدید | 7 پست

۵ سال پیش شوهرم من وبچمو به مدت ۵ ماه  ول کردورفت خونه ننش چسبید به خواهرش و زنداشش 

وباوجودیکه من بهش پیام میدادم ومیگفتم به خاطر بچمون برگرد نیومد تا اینکه یه روز برگشت و گفت باخواهرم دعوام شده که اومدم.

شوهرم ازاول ازدواج یه رفتارها ونگاههایی بازنداداشش باهم داشتن که من حس کردم بینشون چیزی هست

الان دوباره حدود ۳ هفته میگذره که قهریم.  هم به خاطر زنداداشش منو کتک زد هم عکسامو ازگوشیش پاک کرد. هم غذاهایی که میپختم نمیخورد و محل نمیزاشت 

هم بهش پیام میدم جواب نمیده میدونم که دوباره قراره همون اتفاقا تکرار بشه

موندم با این شوهره لاشی واین زندگی ودوتا بچه بدون هیچ پشت وپناهی چکا کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه جوری چسبید به خواهر و زن داداش؟👨‍👩‍👦

یعنی به خاطراینکه پیش اونا باشه مارو ول کرد هروقت میرفت اونجا خونه ننش خواهرش که همش اونجا بود ولی این زن دادااشه هم میرفت ودورش میکردن

طلاقت بگیری بهتر اینه که به یکی دیگه ترجیح داده شی

ازیه طرف میگم بشینم با بچه هام سرزندگیم فقط به چشم این نگاهش کنمکه یکی هست که نیازهای مالیمونورفع کنه وهیچ چیزدیگش مهم نباشه ازیه طرف یادم میاد کاراوحرکاتش با زنداداشش بهش میگم اون طرفداری میکنه وبه خاطر یه زن عوضی بایدازش کتک بخورم