lirata مدیر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 18 عنوان محلههای خوب کرج | مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 40 پست سلام خانما میتونین راهنمایی کنین محله های خوب کرج برای زندگی کجاهاست؟ 1403/10/05 | 21:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابرباران عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 7274 اره عالیه بزن دیوار قیمت منطقه ها دستت میاد با این پول گوهردشت فاز ۲ خونه با متراژ ۱۰۰ و تازه ساخت و قشنگ راحت گیر میاری دسترسی ها هم که گوهردشت عالیه
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 26371 والا بودجمون نسبت به قیمتا زیاد نیست، ۶_۷ میلیارد به نظرت گیر میاد چیزی؟ خب با این بودجه فاز یک مهرشهر و عظیمیه و جهانشهر نمیشه خونه بخری فقط میشه رهن کنی با پول شما منطقه متوسط رو به خوب میشه خرید کرد مثلا فاز ۴ مهرشهر گوهردشت گلشهر خودتون منطقه شلوغ دوسدارید یا خلوت ؟ مثلا گوهردشت دسترسیش خوبه اما به شدت شلوغه به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 26371 محمدشهر چجور جاییه؟ خیلی پایین جز پایین شهر محسوب میشه تو پایین شهرا خوبه به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
lirata مدیر استارتر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 18 فقط میگن بعد عید خونه گرون میشه میخوای بخری زودتر بخر عههه والا همین االانم هرررچی نسبت به هفته قبل میخری چند درصد روش رفته چه برسه به ملک🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ حتما اگه بشه اقدام میکنیم ممنون
lirata مدیر استارتر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 18 خب با این بودجه فاز یک مهرشهر و عظیمیه و جهانشهر نمیشه خونه بخری فقط میشه رهن کنی با پول شما منطقه ... عههه ممنون ازت رزا جان، چقد خوب محله هارو گفتی. دستت طلا والا ما منطقه شلوغ دوس داریم. از جای خلوت بیزارم
lirata مدیر استارتر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 18 با این پول گوهردشت فاز ۲ خونه با متراژ ۱۰۰ و تازه ساخت و قشنگ راحت گیر میاری دسترسی ها هم که گوهردشت ... عه گوهردشت من فکرمیکردم یه خیابونه بلنده. پس فاز و اینا شده مرسی
lirata مدیر استارتر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 18 با پول شما جاهای بهترم هست تو خود کرج بگرد اینا اطرافن من نپرسیدم راجع به محمدشهر. یه نفر دیگس اره حتما تو کرجو میگردم
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 26371 عههه ممنون ازت رزا جان، چقد خوب محله هارو گفتی. دستت طلا والا ما منطقه شلوغ دوس داریم. از جای خلوت ... خواهش میکنم پس شما گوهردشت و گلشهر و فاز ۴ مهرشهر بگرد با پول شما تو این منطقه ها میشه خونه خوب خرید به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
ابرباران عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 7274 عه گوهردشت من فکرمیکردم یه خیابونه بلنده. پس فاز و اینا شده مرسی آره فاز ۲ خوبه قسمت های بالای گوهردشت هم که دسترسی به اتوبان همت و عظیمیه و منطقه تفریحی باغستان داره هم که عالیه
lirata مدیر استارتر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 18 خواهش میکنم پس شما گوهردشت و گلشهر و فاز ۴ مهرشهر بگرد با پول شما تو این منطقه ها میشه خونه خوب خر ... حتماااا تشکر یک دنیا ممنونم
lirata مدیر استارتر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 18 آره فاز ۲ خوبه قسمت های بالای گوهردشت هم که دسترسی به اتوبان همت و عظیمیه و منطقه تفریحی باغستان د ... دست شما درد نکنه مرسییی از راهنماییتون