2777
2789

ای خدا خودت به خیر کن ی وقتهاییم اب میریزن دم در کوچه خیس میشه چقدر بعضیها خرافاتین به جای این کارها بیا با زبان خوش حرف بزن تمام مسائل حل میشه 

احترام=احترام من همیشه توی تاپیکهام و یا کامنتی که میذارم ادب رو رعایت میکنم انتظارم از کسانی ریپلای میزنن هم همینه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سرکه میگن باطل میکنه و ادرار کودک زیر ۹ سال هم باطل میکنه.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

🤦🤦چند وقت یبار

خیلی پشت سرهم کلا قصد داریم دوربین مخفی بذاریم😂

احترام=احترام من همیشه توی تاپیکهام و یا کامنتی که میذارم ادب رو رعایت میکنم انتظارم از کسانی ریپلای میزنن هم همینه 
سرکه بریز دم خونهسرکه خودش باطل السحره

مرسی عزیزم بابت راهنماییت منکه نمیدونم چه چیزهایی باطل السحرند خیلی خوبه که این نی نی سایت هستش بیام باخانم ها ی مشورتی بگیرم 

البته اگر ریپورت نشوم 

ملت چه بیکارن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
سرکه میگن باطل میکنه و ادرار کودک زیر ۹ سال هم باطل میکنه.

بله یک خانم دیگه هم مثل شما بهم سرکه رو.پیشنهاددادن امتحان میکنیم 

جن نفر اینحام صبح ها در مغازشون خیسه. کامل مشخصه دعاست. ولی انصافا دعاش واقعیه کاش ادرسشو میشد کرفت

طفلکی ها 

معلومه اصلا تو مغازه شون هیچ معامله ای انجام نمیشه دم در مغازه دادش منم تخم مرغ انداخته بودن  

بله یک خانم دیگه هم مثل شما بهم سرکه رو.پیشنهاددادن امتحان میکنیم

ولی ادرار ۱۰۰ درصد عمل میکنه فقط باید کودک زیر ۹ سال باشه.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

رو در خونتون بنویس:( لطفا بعد شپلق شدن تخم مرغ ها اونجارو تمیز کنین من خودم قول میدم دعاتون زودتر بگ ...

هعی چی بگم اصلا دعاهایی هم که میدن بی اثره شایدم بهت بگم که همه چیز رو برعکس خواسته اون شخص میکنه 😂😂

ولی ادرار ۱۰۰ درصد عمل میکنه فقط باید کودک زیر ۹ سال باشه.

عزیزم اصلا دعاهایی که میدن اثر نداره شاید از 100 در100 بگم 20 درصد موثر بوده نیازی به این دنگ و فنگ هانیست باید روی در بنویسم دعانویستو عوض کن 😂😂