2777
2789
عنوان

عصبی شدن شدید تو دوران رژیم

70 بازدید | 13 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر من حدودا ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم.۱۱ ماهه زایمان کردم و ی پسر ۴/۵ ساله هم دارم

من تودوران رژیم خیلی عصبی و پرخاشگر میشم به طوری ک واقعا جنون بهم دست میده.امروز ۳ روزه رژیم گرفتم و ب دشت عصبی شدم و دائم یا سر بچه ها داد زدم با بدخلقی کردم اخرسرهم پسرمو سر هیچ و پوچ زدم درصورتی ک حدودا ۷_۸ ماهی هست دستم روش بلند نشده اصلا موقعی هم ک داشتم میزدمش ب خودم میگفتم کاری نکرده ک .کارای بدتراز این کرده تو صبوری کردی الان واسه چی سر ی چیز مسخره داری اینجوری میزنیش؟ولی انگار دست خودم نبود‌.دندونامو روهم فشار میدادم تپش قلب گرفته بودم انگار جنون داشتم.شما راهکاری واسه کنارل عصبانیت ندارید؟

البته اینکه دختر ۱۱ماهه ام هم ب شدت وابسته و بغلیه و دائم بغل گوشم جیغ میزنه و گریه میکنه هم بی تاثیر نیست ولی خب این موضوع قبلشم بوده و من نهایتا داد میزدم ولی الان دیگ ....😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سعی کن موقع عصبانیت چند لحظه چشاتو ببندی ،و به عواقب عصبانیتت فک کنی،،،تو دلت ذکر بگیبعدشم اگه میخوا ...

میدونم خودمم بابت اینک سر بچه ها خالی میکنم خیلی عذاب وجدان دارم.بعدش اومدم پسرمو بغل کردم بوس کردم ازش عذر خواهی کردم ولی خب بخاطر جسی ک اون لحظه عصبانیت از من گرفت عذر خواهیم فایده ای نداره..واقعا دست خودم نیست.ی بار میگم رژیم نگیرم بیخیال تا دخترمو از شیر بگیرم بزرگ شه برم باشگاه..ولی خب واقعا نمیشه همینجوری روز ب روز داره وزنم میزه بالاتر با اینکه خیییلی تحرک دارم.خورد و خوراکمم اونقدر نیست ک بخوام با این همه تحرک دائم افزایش وزن داشته باشم

البته شما پریودید و من واقعا درکتون میکنم چون خودمم خیلی اذیت میشم موقع پریود

نه ۱۱ ماهه ک پریود نشدم.احساس میکنم اختلال هورمونهامن باعث شده دائم افزایش وزن داشته باشم.

ببین منم از دو ماهگی بچه دومم رژیم گرفتم و خیلی افسرده و عصبی بودم . راهش برای من این بود که کلی هویج و کرفس و خیار شستم گذاشتم یخچال هی می‌خوردم هم سیر میشدم هم هی دهنم می‌جنبید هم اعصابم سر جاش میموند 

میدونم خودمم بابت اینک سر بچه ها خالی میکنم خیلی عذاب وجدان دارم.بعدش اومدم پسرمو بغل کردم بوس کردم ...

عب ندارع فراموش میکنه

برا وزنتون هم با یه دکتر مشورت کنید که آیا باوجود بچه شیرده رژیم بگیرید یا نه

ببین منم از دو ماهگی بچه دومم رژیم گرفتم و خیلی افسرده و عصبی بودم . راهش برای من این بود که کلی هوی ...

مشکل من اینه من بعد تولد دخترم ولع شیرینی گرفتم..و دائم دلم میخواد چیزای شیرین یخورم.با هویج و خیار کارم راه نمیفته😆بدتر عصبی میشم