2777
2789
عنوان

کیا هستن اصن گریه شون نمیگیره ناراحت نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 38 پست
قبلا اینطوری بودمولی الان اشکم دم مشکمه

من همیشه اشکم دم مشکمه🥲🥲

تجربه ثابت کرده خیلی منتظر عکس تو تاپیکا نمونم که اخرش ی ممد قلی با شرت مامان دوز لود بشه😑😑🤳

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موقعیتایی ک باید بخندم گریه میکنم موقعیتایی که باید گریه کنم میخندم

من هم زود گریه م میگیره همم خنده ام🙎🏻‍♀️

تجربه ثابت کرده خیلی منتظر عکس تو تاپیکا نمونم که اخرش ی ممد قلی با شرت مامان دوز لود بشه😑😑🤳

از یه جایی به بعد بی تفاوت میشی

میگی خب اشک بریزم چی درست میشه 

غصه بخورم چی میشه 

اصلا چرا غصه بخورم ‌. گور بابای هرکی بخواد ناراحتم کنه 

و دیگه درد و ناراحتی رو حس نمیکنی 

حال خوبیه راستش

اینکه وقت نکنی و نشه گریه کنی و غصه بخوری

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

همه ناراحت میشن..امکان نداره ولی مرد ها کم گریه میکنن شاید هر چند سال یکبار چون مجاری اشکشون بزرگ ت ...

باورت میشه تاحالا گریه پدرمو ندیدم؟ 😐

من همیشه اشکم دم مشکمه🥲🥲

منم خیلی لوس شدم ب دلایلی🥲😂

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
من گریم میگیره ولی جلو بقیه نه تو تنهایی گریه میکنم

تازه من وقتی عصبی میشم نمیدونم چرا خندم میگیره

من تا چند سال پیش خبر فوت هر کسی رو میشنیدم قشنگ تا یه ربع گریه میکردم. پدرم سال ۹۴ فوت شد واقعا از رفتنش خیلی اذیت شدم خیلی گریه کردم. بعد از فوت پدرم ، اگه خبر فوتی بشنوم خیلی ناراحت میشم ولی دیگه نمیتونم گریه کنم. هنوز اشکام فقط برای بابام میریزه 

من تا چند سال پیش خبر فوت هر کسی رو میشنیدم قشنگ تا یه ربع گریه میکردم. پدرم سال ۹۴ فوت شد واقعا از ...

خدا رحمتشون کنه با خوندنش ناراحت شدم عزیزم 🥺🥺🖤🖤

من خیلی زود ناراحت و دلخور میشم

دلم میشکنه 

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

تازه من وقتی عصبی میشم نمیدونم چرا خندم میگیره

من عصبی میشم فقط زل میزنم به طرف تا از رو بره😂

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡