2777
2789

تو خونمون همیشه دعوائه تو خونه ای هم ک دعوا باشع همه افسرده و مریص میشن ما ک از اون چیزی نمیخوای جز ی روی خوش بخدا هز کی داره خرج خودش در میاره اون فقط لازمه داد نزنه فش نده چاقو نگردونه همین الان مامانم گریه میکنه خواهر بردارم رنگشون از ترس مثل گچه پدرم داره ب دایی جوون مرگم ب مامان بزرگم و بابابزرگم  فش میره احتمالا هم فردا میره در و همسایه و همشهری ها میگه زن و بچم آدم نیستن و اهل زنگی نیستن ک آینده ازدواج ما رو خراب کنه 

کاش فردا پا نشه وصع روحی ما همه اوکی شه مامانمم راحت شه. اونجاش بره زیر تریلی هی فش ناموس نده مامانم ب روح عزیزانش حساس اینم هی فش نکنه طوریش شه مامانم ؟ اونوقت من باید باید جسارت پیدا کنم چاقو رو بگیرم پدر م بکشم تا ما رو دق نده مرتیکه بیکار زشت خپل 

کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شایدم این همه ما رو بکشه بعد خودش نمیره چون ن فکر و خیال داره ن غصه ن ناراحتی مامانم کار میکنه این میخوره هی میگه برا من گوشت و میوه بیشتر بزاز ویتامین داشته باشم ک این طوری هم. هس

کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش