2777
2789
عنوان

کیا نماز شب میخونن اینجا🥺❤️

135 بازدید | 23 پست

بیاید از معجزه‌هایی که با این نماز براتون اتفاق افتاده بگیدددد👀😍❤️

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بسیار عالیه و اگر کسی براش توفیق حاصل شه هرشب بخونه یا قضاشو بخونه که خیلی خوبه

هر گنج سعادت که خدا داد به حافظ از یمن دعای شب و ورد سحری بود

🏴بخشودگی اهل گنه در صف محشر وابسته به یک گردش چشمان حسین❤️ است🏴
من خاک تو سر یادم نمیاد اخرین بار کی بود نماز خوندم خودمم خیلی دوست خدا میدونم شرمندتم رفیق تو نگاه ...

عزیزممم🥺🫠

خدا خیلی بزرگ تر اون چیزیه که ما فکرشو میکنیم حتما میبخشه مارو

دوست داشتی شروع کن شاید این تاپیک یه نشونه از طرف خودش باشه🥺😍

یادش بخیر زمان مجردی میخوندم آراااامشی که میدااااد

ای جانم منم یک شب خوندم همش 

ولی همون یک شب خیلی بهم آرامش داد 

میخوام اگه بتونم هرشب ادامش بدم🥺😍

بسیار عالیه و اگر کسی براش توفیق حاصل شه هرشب بخونه یا قضاشو بخونه که خیلی خوبههر گنج سعادت که خدا د ...

واقعا همینطوره 

ممنونم از نظرتون❤️

ای جانم منم یک شب خوندم همش ولی همون یک شب خیلی بهم آرامش داد میخوام اگه بتونم هرشب ادامش بدم🥺😍

یه جا خوندم نماز شب لیاقت میخواد حتمن بخون عزیزم شاید خدا لیاقتش دیگه نداد به من یا شیطان همش تنبلیم میده

اسی ازت خواهش میکنم اگر نماز خوندی برای من دعا کن حالم بده از درد نمی‌دونم چیکار کنم فردا امتحان دارم 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

عزیزممم🥺🫠خدا خیلی بزرگ تر اون چیزیه که ما فکرشو میکنیم حتما میبخشه مارودوست داشتی شروع کن شاید این ...

شاید عزیزم 

خودمم امشب تو فکر بودم که شروع کنم نماز خوندن اگه بشینی فکر کنی میبینی این دنیا ماندگار نیست اول یا اخر باید طعم مرگ رو بچشی حیف نیست وقتت الکی بگذرونی و برای اخرتت چیزی جمع نکنی ولی متاسفانه انسان حرف زدنش خوبه نه تنها یکی همه عمل کردن سخته البته تو خودم اینطوری دیدم ادم منظمی نیستم نهایتش ۴روز بازم میرم زو. روال خودم میگم خدایا تو حق خودت میبخشی حق بنده ات نمیخشی پس کمکم کن حق بنده ای گردنم نباشه 

یه جا خوندم نماز شب لیاقت میخواد حتمن بخون عزیزم شاید خدا لیاقتش دیگه نداد به من یا شیطان همش تنبلیم ...

فداتون بشم ان شاء الله دوباره دوتامون توفیق خوندنش‌رو داشته باشیم❤️

اخرین بارنجف تو حرم حضرت علی (ع)خوندم خیلی حس خوبی داره وقتی میخونی

میشه منم یه روزی برم خونه خدا حج اخ بزرگترین ارزومه دست بگیرم به خانه خدا انگار خدا رو بغل کردم ای خدا مطمعنم تو بخوای میشه