2777
2789
عنوان

عمل بینی در نوزره سالگی

53 بازدید | 13 پست

میخوام برا تیر عمل کنم میگم کم سن نیستم . دماغم گند زده ب صورتم بزرگ نیست ولی کاملا غضروف افتاده داره نوکش .. برم؟ دو دلم

دانشجوی پزشکی 🩺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله اشکالی نداره خواستم بگید روزی چند ساعت مطالعه داشتید . و از موسه خاصی استفاده میکردید. روزی چند تا تست و  اینکه با پایه متوسط تو چار ماه میتونم قبول شم؟

میدونم سختته ولی خودت باشه :)

بله اشکالی نداره خواستم بگید روزی چند ساعت مطالعه داشتید . و از موسه خاصی استفاده میکردید. روزی چند ...

روزانه ۱۰ الی ۱۲ ساعت . ماز و قلمچی ‌‌

روزانه ۱۵۰ الی ۲۰۰ 

بله قطعا میشه فقط باید بخوای عزیزم

دانشجوی پزشکی 🩺

عزیزم من پشتم بعد تارازام 5500 از مهرم شروع کردمبین 5 تا 6 ساعت خوندم الان چیکار کنم به نظرت دارم ج ...

الان آزمون بزن فقط تو این یک ماه و تحلیل کن و روزی یکی دو ساعت نهایی بخون .. اگه مشکل پایه داری حتما فیلم ببین اگه نه تست زماندار بزن و رو سرعتت کار کن

دانشجوی پزشکی 🩺