2777
2789

من ۲۲ سالمه و دیپلمم انسانیه و دانشجوی حقوقم اما علاقه ای بهش ندارم..

واقعا علاقه دارم به دروس تجربی و دلم میخواد دیپلمشو بگیرمو کنکورش شرکت کنم به نظرتون خیلی واسم سخت میشه؟یا با علاقه بخونم موفق میشم؟

خب دوست داری دانشگاه چه رشته ای قبول بشی؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

یه سر به کانال سیب ترش تو تلگرام بزن 

کلی قبولی پزشکی داشتن که رشته شون یه چیز دیگه بوده حتما کمکت میکنه

دولتی هستی؟

‏خودت را بساز تا آدم امنی شوی، برای روزهایی که نمی‌شود به کسی پناه برد💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رشته تاپ میخوای اره خیلی سخته باید همه چیزو رها کنی ، درضمن تو این مدت کم فکر نکنم بتونی همه شم جمع کنی داوطلبان هم زیاد هستن درکل زحمت زیاد داره ، ولی نشدنی نیست.

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

هر چیزی ممکنه اما واقعا کنکور تجربی سخته من رشتم تجربی بود اما زیر حجم زیاد درس و فشار نتونستم تحمل کنم زیاد و سخت 

ی تصمیم محکم بگیر بشین سبک سنگین کن راه تو هنوز سخت تره باید بری ایجاد سابقه کنی و کنکور بدی 

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....
پیراپزشکی

عزیزم پیرا کلی رشته میشه هدفت رو اول درست معلوم کن

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

پیام نورم تو فکر درس الانم نیستم اصلا فکرم پیش این تجربیه

چندسال دیگه مونده تموم کنی؟

اگر واقعا هدفت جدیه انصراف بده و تمام فکرتو بذار رو کنکور

‏خودت را بساز تا آدم امنی شوی، برای روزهایی که نمی‌شود به کسی پناه برد💚

من پزشکی میخونم 

زیر فشار درس زایمان کرده ام 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

واقعیتش سخته ببین برای اینکه واقع بینانه بری سمتش میگم من رتبه تجربیم ۲۶ هزار شد چیز خوبیم قبول نمیشدم ولی عشق معلمی داشتم ومدم انسانی شرکت‌کنم ریاضی انسانیارو ۵۰ درصد راحت میزدم ولی تو تجربی وضعیتم نمیشه گفت خیلی خوب بود چه بسا متوسط. تنها نقطه قوتت میشه عربی و ادبیات چیزایی که مهمه زیست شیمی فیزیک و ریاضی