2777
2789
عنوان

ازدواج با کسی که جای پدر آدم باشه

105 بازدید | 9 پست

خالم که از بچگی باهاش بزرگ شدم و تقریبا نزدیک ترین آدم زندگیم در آستانه همچین ازدواجی قرار داره خودش ۳۳ سالشه و کسی که قراره همسرش بشه ۱۷ سال ازش بزرگ تره 

میدونم به من ربطی نداره ولی چیکار کنم ناراحتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شاید دوسش داره در ضمن این تفاوت سنی برای افراد بالای سی سال زیاد مهم نیست ،آره اگه زیر ۳۰ بود ...

یعنی چون سی سالشه باید با پیرمرد ازدواج کنه ؟

خیلی زیاده 17 سال،پس فردا میشه پرستارش/:

یعنی چون سی سالشه باید با پیرمرد ازدواج کنه ؟خیلی زیاده 17 سال،پس فردا میشه پرستارش/:

نگفتم این فاصله سنی کمه ،گفتم برای افراد بالای ۳۰ این موضوع  دیگه ملاک نیست،۵۰ سال هم پیر نیست ک بگیم پیرمرد

مگه 30 ساله ها چشونه که دیگه نباید سن رو معیار قرار بدن؟واقعا که

نگفتم عزیزم عزیزم چیزیش نه دیگه اون لذت رو از دوران مجردی برن به یه پختگی عقلانی رسیدن تجربه هاشون رو کسب کردن قطعا وقتی کسی با این سن رو انتخاب میکنن عقلانی  انتخاب کرده ملاک هایی رو داشته ک  تونسته این تفاوت سنی زیاد رو نادیده بگیره