سلام من دو ساله که با پسری دوست بودم و واقعا عاشق هم بودیم و همیشه بهم محبت میکرد و کنارم بود. الان ۳ ۴ روزه که باهام کات کرده دلیلشم میپرسم میگه که چون نمیدونم قراره آینده چی بشه و سردرگمم بهتره که باهم نباشیم و اینکه انقد تو زندگیش و کاراش مونده که عشق منو گذاشته کنار و داره بهم میگه که بهم نمیایم و آدمی که میخواد با من فرق داره. آخه ما دو سال باهم بودیم چطور توی این دو سال از نظرش به هم میومدیم الان از نظرش نمیایم؟ و گفتش که فکر میکردم به هم میایم چون چشمامو رو آدمای دیگه بسته بودم و الان میبینم که اون مدل آدمم هست. من بهش گفتم که دو سه ماه بهش وقت میدم تا تصمیم برای آینده بگیره و اون موقع ببینیم اگه میتونیم دوباره تو رابطه باسیم. ولی اصلا قبول نکرد و با همه التماس و خواهش های از همه جا منو بلاک کرده و گفته که ازم بدش میاد و دیگه پیام ندم. بنظرتون برمیگرده؟
من بنظرم بخاطر مشکلاتشه که این تصمیم رو گرفته و با این حرف که به هم نمیایم هم خودشو داره گول میزنه هم منو.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
«که فکر میکردم به هم میایم چون چشمامو رو آدمای دیگه بسته بودم و الان میبینم که اون مدل آدمم هست»
التماستم کنه نباید برگردی بهش
پیاو نهماوه ... 🚶... اگر پیاوی وهره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!
اخه دو سال بود که هر روز میگفت عاشقمه. حتی اولا که من عاشقش نبودم و حرف محبت آمیز نمیزدم اون میزد و عاشقم بود. مگه میشه این همه عشقم از بین بره. حتی یادمه خیلی وقتا منو میدید گریه میکرد که چطور آدمی مثل من توی زندگیشه. همیشه میگفت زنمی و فقط با تو میتونم زندگی کنم