2777
2789

بهش گفتم طرف خیانت کرده زنه به خاطر اینکه طرف بی توجهه سر یه چیزی بهش گفتم مرده حقشه ب شوخی

اینم شروع کرد ک آره زنه کثافت و.. تو چرا باهاش موافقی یعنی من یه روز بهت بی توجهی کنم خیانت میکنی و آدمایی که خیانت میکنن حروم... و.. 

آخرم گفت حال و حوصله ندارم تو از اینکارا خواستی بکنی جدا شو خیانت نکن 

آخرم پاشد رفت بیرون نه گوشی برد نه کیف پول نه سوئیچ نه کت پوشید 

تقصیر من بود؟ والا من به شوخی گفتم آخرم گفتم آره خیانت می‌کنند فلان و بیسارن اونم گفت نه تو موافقی 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

حرفت بد بود چون برعکسشو میشنیدی همین حالی میشدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهش برخورده 

زنگ بزن بگو جوجو برگرد بیا 

از این لوس بازیا در بیار تموم کن بره

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
حرفت بد بود چون برعکسشو میشنیدی همین حالی میشدی

من با خنده گفتم بعدشم گفتم حق با توئه طرف آدم حسابی نیست و.ولی ری اکشنت زیادی نبود‌؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

کی گفته با بی توجهی حق طرف خیانته؟؟حرفت خیلی بد بوده

من همینجوری گفتم بعدش گفتم حق با توئه و.. 

بهش برخورده زنگ بزن بگو جوجو برگرد بیا از این لوس بازیا در بیار تموم کن بره

نه گوشی برده نه کاپشن نه کیف پول نه سوئیچ 

نه گوشی برده نه کاپشن نه کیف پول نه سوئیچ

💔💔💔💔

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
من با خنده گفتم بعدشم گفتم حق با توئه طرف آدم حسابی نیست و.ولی ری اکشنت زیادی نبود‌؟

خب خیانت واقعا ری اکشن زیادی میطلبه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اخییی عزیزم ترسیدهبگو نه خیانت که هیچ توجیهی ندارهتو هنوز زنت نمیشناسی من ی تار مو تو رو با دنیا عوض ...

اصلا نذاشت سلیطه بازی کرد و آخرم بی لباس و گوشی و سوئیچ و کیف زد بیرون

خب خیانت واقعا ری اکشن زیادی میطلبه

چی بگم والا پرنسس شد 

چی بگم والا پرنسس شد

معذرت خواهی کن

کارت بد بود

معذرت خواهی کنکارت بد بود

فعلا ک رفت