2777
2789

خیر

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگا خیلیاشون واقعااا ی کارایی میکنن که ادم شگفت زده میشه ولی قبول دارم خیلیاشونم الکیه ،اما نمیشه دی ...

تو قبلا از این که بری پیش رمال قبلش باید خبر بدی، اونم تو این موقعیت به کمک تیمش یه سری اطلاعات ریز در موردت بدست میاره و تو جلسه همونا رو بت میگه و تو کف میکنی! بعدشم یه سری چرت و پرت بی سر و ته میگه و کیسه تو میکشه!

رویه ش همینه، از هزاران سال پیش تا همین امروز...

تو قبلا از این که بری پیش رمال قبلش باید خبر بدی، اونم تو این موقعیت به کمک تیمش یه سری اطلاعات ریز ...

ولی اگه یکی باشه که از ی شهر دیگه باشه و هیچ راجب تو ندونه ،بعد تو فقط اسمتو بهش بگی و راجب زندگیت ی چیزایی بگه که فقط خودت میدونسی و خدات اونو دیگه نمیشه بگی 

اونا  موکل دارن عزیزم یعنی اجنبه کمکشون میکنه ولی تعدادشون کمه ،،هر جایی پیدا نمیشه ،،چون دست توی اینکار زیاد شده دیگه کسی اعتماد نمیکنه

خب اون اگه از غیب خبر داره چرا وضع زندگی خودشو تغییر نمیده و منتظر خیرات بقیه س؟🤔

ببین اونا دیگه شغلشوت اینه ،مثل هر مرد دیگه دارن از ای  راه پول در میارن ،بعدشم والا خیلیاشون رو پول بلزی میکنن چرا وضعشون بد باشه 

بخدا ی پیرمرد هست 

ن شماره داره ن  تلفن جواب میده و فقط باید حضوری بری اون توی ی غار کار میکته   وکارهر کسی نیس رفتن پیشش  با اجنه در تماسه و برای دیدنش کم ـکم باید بیست روز توی نوبت باشی ،،  اون از اتفاقات ماه های ایندت بهت میگه ، و ی شرط داره  اولا باید حضوری بری دیدنش چونکه موکلش روبروت میشینه و اون راجبت میپه بعدشم اگر حرفایی که میزنه رو ب احدی بگی دیگه اتفاق نمیفته باید راز دار باشی حالا هر چ که بشنوی  و جالبتر اینکه تو ب میل خودت پول میدی ،از پنج هزار تومن بگیر تا میلیارد هر چ خودت بخای اون قیمت نمیگه ،،،و ی چیز دیگه اینکه دعا در صورتی میده که بفهمه ضروریه الکی دعا نمیده ،که اونم کاملا با دعاهای دیگه فرق داره ی چن تا خطه که فقط خودش میدونه ولی فوری تاثیر میده 

اینا رو گفتم که بدونی هستن کسایی که کار بلد باشن ولی خب کلاهبردارم هست ،

ببین اونا دیگه شغلشوت اینه ،مثل هر مرد دیگه دارن از ای راه پول در میارن ،بعدشم والا خیلیاشون رو پول ...

به نظر خودت همچین چیزی باشه خا من ه ای و ترامپ و پوتین و اینا میذارن زنده بمونه؟ اگه کسی از آینده خبر داشته باشه که قاعدتا نباید جنگی تو دنیا رخ بده، چون از قبل برنده و بازنده مشخصه.🤔 

خدا خودش تو قرآن مگه نمیگه فقط من از غیب خبر دارم؟

به نظر خودت همچین چیزی باشه خا من ه ای و ترامپ و پوتین و اینا میذارن زنده بمونه؟ اگه کسی از آینده خب ...

عزیزم نعوذبالله من نگفتم خداست که گفتم اگه چیزی همـمیگه موکلش بهش میگه مثلا بهت میگه تو دوماه دیگه چهارتا مورد برات پیش میاد که یکیشون با مشخصاتی که داره ببهت میگه که خوبه یا اگه چیزی گم کرده باشی ادرس دقیقشو بهت میده ،،،د بیشترشو من نمیدونم والا ،منظورم از اینده ایجوریه یا مثلا میگه تو در چهار ماه اینده ی عمل رو شکمت داری یا ی بیماری داری که باید بری سنو بدی ایجور منظورمه 

بعدشم این پیرمرد توی ی روستاس ترامپ از کجا خبر ازش داره بابا 😂