2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی از اسم اصیل کشورش بدش نمیاد ولی ی سری اسمای کشورای دیگه نه فقط عربی بلکه ی سری اسم های کشورهای دیگه واقعا زیبا هستن و معنی دلنشین دارن

سلیقه ایه 

یکی کل اسماشو عربی میزاره یکی همه بچه هاشو ایرانی 

به ما چه

ما برا فرزند خودمون اسم مناسبی پیدا کنیم بقیش مربوط به ما نیس که ❤

اسم نی نی های ما ایرانی اصیله با معنی های خیلی قشنگ 😍😍😍😍😍

چیه

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

خب اسم شاهانه چیه دیگه خود شاه اسمش ممدرضا بود

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

عزیزم اون فقط شوخی کرد من از اول بودم.شما بد برداشت کردی شما گناهت اینجا بود.و ایشون هم گناهشون بدتر از شما ب جای اینک منظورشونو ب شما بگه شروع کرد ب دعوا و فحش دادن.

شمارو درک میکنم برداشتتو ولی خب ایشون نباید اونجوری کنترلشونو از دست میدادن

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

راستی چجوری اینجایی الان😐

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
اون بی ریشه و بی ذات فحش داد نه من انشالله دعام بگیره نفرینش کردم

ن نفرین نکن هیچوقت نفرینت به خودت میرسه هیچوقت نفرین نکن