2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

588 بازدید | 35 پست

چند ماه پیش یه خانمی زنگ زد به مامانم و بهش گفت که شوهرت با من بود الانم ازش حالمه ام و پول نمیده برم دکتر و فلان ..... 

خیلی پشت تلفن بابام تهدید کرد گفت برو بهش بگو 

به بابام گفتیم بابام گردن نگرفت و قسر دررفت قبول نکرد 

بعد الان مدتیه بازم از گوشیش فهمیدم که در ارتباطه باهاش (هی می‌ره میاد خانمه  یه شهر دیگه هست )

هیچ مدرک قابلی هم ازش نداریم 

هی به مامانم میگه برو خونه پدرت چرا اینجایی ازت خوشم نمیاد فلانی بهمانی ازش ایراد میگیره یه تومن هم به مامانم پول نمیده به هیچ صراطی هم مستقیم نیست از هیشکی نمی ترسه و حرف شنوی نداره عین پسر بچه های ۱۷ ۱۸ ساله شده 

مامانم هر روز پیر تر میشه منم غصه اشو میخورم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیانت خیلی سخته احتمالا مادرت الان ققط بخاطر بچه هاش داره تحمل میکنه .ای کاش مردا میدونستن با خیانت ...

پدرم پنجاه سالش داره ابرومونو می‌بره عروس و داماد هامون بفهمه  چی 

جم کنین با مامانت ازاون زندگی‌برین برین سرکار مامانتم مهریش بگیره ولش کنین به حال خودش این درست بشو ...

من که ازدواج کردم خواهرم برادرامم هر کدوم بچه دارن سره خونه زندگیشونن 

بیچاره مامانم همیشه در عذاب هست