2777
2789

جوگیر شدم تکنوگاز خریدم🤣تو اولین مغازه ای که رفتم خریدم🚶🏻‍♀️داتیس داشت و تکنوگاز این یکی گرون تر بود و گفتن این بهتره یکیشو خریدم تمام😐

حالا می‌گم کاش یه تحقیقی چیزی هم کرده بودم

تازه ۳ ماه دیگه قراره برم تو اون خونه و همون حدودا نصف می‌شه 

تابرم و کیفیتشو چک کنم که پیر شدم😬😬😬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام 

ما کارمون لوازم خانگی 

تکنو گاز عالیه جزو بهترین برندهاست 

نمایندگی هاش فعال تامین قطعات و ...

اصلا نگران نباشید 

ما خودمون گازمون جفتشم همین برنده.!!

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

بین ایرانی ها تکنو واقعا خوبه 

اشتباه نکردی 

مبارک باشه 🙏🙏

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
سلام ما کارمون لوازم خانگی تکنو گاز عالیه جزو بهترین برندهاست نمایندگی هاش فعال تامین قطعات و ...اصل ...

داتیس همه جنساش اشغاله‌؟

ماشین ظرفشوییم داتیس بود

از کارتون دراوردیم نصب کردیم عجله داشتیم نصاب نصب کرد و بدون روشن کردنش رفت

روشن نشد که نشد

کلا مرجوعش کردیم

من تکنو گاز دارم سه سال استفاده کردم خوب بود برند خیلی خوبیه تو ایرانیا نگران نباش

خداروشکر🥰😍

اصلا نمی دونم چی شد تو همون مغازه اول سیر تا پیاز شیرآلات و توالت و سینک و گاز و هود و فر خونه رو خریدم😑

البته اینم بگم انقدر قیمتا هر روز می‌ره بالا و گفتن شنبه ۲۵درصد افزایش قیمت داره

همون روز فقط فرصت داشتم و پنجشنبه هم بود که عصرشم تعطیل بود تا نزدیک ظهر هم خوابیده بودم😐دیگه نمی‌شد بندازم یه روز دیگه رفتم تو مغازه هر چی داشت و لازم داشتم خریدم 

داتیس همه جنساش اشغاله‌؟ماشین ظرفشوییم داتیس بوداز کارتون دراوردیم نصب کردیم عجله داشتیم نصاب نصب کر ...

نه چرا 

ماشین ظرفشویاشو گمانم‌وارد میکنه 

ظرفشویی دوو بگیرید اگه ایرانی میگیرین.

.

داتیس صنعت اصلیش همین مربوط به آشپزخانه هست

فر و اجاق و ... عالیه عااالی

یعنی بعد از بوش که وارداتیه 

داتیس . اخوان . کن  اینها عالیه 👌

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

نه چرا ماشین ظرفشویاشو گمانم‌وارد میکنه ظرفشویی دوو بگیرید اگه ایرانی میگیرین..داتیس صنعت اصلیش همین ...

چیزی راجب فر توکار درسا شنیدین؟

خیلی کار کردن باهاش سخته

کلا مدلش اینه یا من تازه کارم راه میافتم