2777
2789
عنوان

خانما چطور لحن پرخاشگرانه صحبت

182 بازدید | 21 پست

رو از ببرم ؟ مثل حالت طلب کارانه صحبت میکنم اما منظور خاصی ندارم بعد همش میگم نکنه فرد مقابل فک کنه عصبی هستم راه حلی دارید 

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

عه خاله منم همینطوریه 🤣

ببین یکم تن صداتو بیار پایین و مهربون تر حرف بزن ؛ ملایم تر و اینا

ما دیگه عادت کردیم به این طور حرف زدن خالم چیزی تو دلش نیست🦦

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عه خاله منم همینطوریه 🤣ببین یکم تن صداتو بیار پایین و مهربون تر حرف بزن ؛ ملایم تر و ایناما دیگه عا ...

هی من خودم خوشم نمیاد 🥲 باشه سعی میکنم ببینم چی میشه 

صداتو ضبط کنمتوجه میشی کجاش به اصلاح نیاز داره

اینم فکر جالبیه فقط مشکل اینجاست در حالت عادی اینجور صحبت نمیکنم فقط وقتی یکی ازم سوال میکنه حس میکنم عصبی جواب میدم 

آخ اخ نگو منم دقیقا مشکلم همینه کاملا آرومم ولی قیافه و لحن صحبتم عصبیه نمی‌دونم چی کار کنم.

خیلی عجیب و بده شاید مال عجله باشه شایدم عادت کردیم نمدونم

خیلی عجیب و بده شاید مال عجله باشه شایدم عادت کردیم نمدونم

باید شمرده شمرده صحبت کنیم ولی به قول تو عادت کردبم. اون روز مشتری سال پرسبد جوابشو دادم بدون اینکه عصبی یا ناراحت باشم بعد دیدم رفت به همکارم گفت چرا این این لحنی صحبت میکنه اینقدر ناراحت شدم  اومدم خونه اینقدر گریه کردم

یکم ساده تر میگی 🙂‍↕️🙂‍↔️

عزیزززززززمممم...

آدمای مثل شما که لحن تندی دارن اکثرا قلبشون پر از محبته. 

کسی که خوب بشناسدت ناراحت نمیشه از لحنت. 

کلا سعی کن کلماتو آروم تر و یکم کشیده تر به زبون بیاری

باید شمرده شمرده صحبت کنیم ولی به قول تو عادت کردبم. اون روز مشتری سال پرسبد جوابشو دادم بدون اینکه ...

🥲💙🩵ناراحت نباش اره فکر خوبیه چطور قبلش بگیم آروم و شمرده بعد حرف بزنیم 

عزیزززززززمممم...آدمای مثل شما که لحن تندی دارن اکثرا قلبشون پر از محبته. کسی که خوب بشناسدت ناراحت ...

باشه ممنونم🥹💜🩷❤️💛

منم همینم لحنم تنده ولی هیچی تو دلم نیست واقعا میگم هااا هیچوقت بد کسیو نخواستم فقط لحنم همینه بعضی اوقات بعضی ها بهم میگن تو دلت سنگه احساس نداری خیلی ناراحت میشم😓😓

مات و مبهوت توام      ماه تماشایی من  👩🏻‍❤️‍👨🏻💞