2777
2789
عنوان

عمیقأ به کساییکه همیشه خونشون مرتبه و برق میزنه حسودیم میشه 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1551 بازدید | 75 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم از ساعت شش که پاشی برای هر کار یه ساعت بزار اون موقع به همه کارات وحتی درست وحتی استراحتت ه ...

عزیزم من ساعت ۱ بیدار میشم ۶ صبح که شما میگی می‌خوابم ، کلا از بچگی نمیتونم شب بخوابم 

زودتر هم که بزور بیدار بشم آنقدر بی انرژی و بی حالم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم فقط ناهار درست میکنم 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

حالا حسودی نکن پاشو خرد خرد کاراتو بکن من یه بچه کلاس اولی یکیم تو راهی دارم رازش اینه واسه هر چی از قانون دو ثانیه استفاده میکنم مثلا میگم خب این لیوان که چای خوردم دو ثانیه طول میکشه بشورمش پس میشورم میزارم سر جاش اینطوری دیگه هی وقت خونه بهم نمی‌ریزه ماهی یه دفعه ام عمقی تمیز میکنم

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من شبا که همه خوابن ، کل خونه رو دسته گل میکنم

و متاسفانه فقط شب تا صبح که خوابن ، خونه مرتبه

وقتی بیدار شن ، خونه تبدیل به پنجشنبه بازار میشه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
حالا حسودی نکن پاشو خرد خرد کاراتو بکن من یه بچه کلاس اولی یکیم تو راهی دارم رازش اینه واسه هر چی از ...

کلا آدم پر انرژی نیستم خیلی وقتا بی حالم همش خوابم میاد 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨