2777
2789
عنوان

با پول کم درحد یکی دوتومن

115 بازدید | 10 پست

ادم طلا الیزابت بگیره یا دلار؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

دلارنگهداریش سخته همون سکه بخر

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین یه برنامه س تو بازار دانلودش کن همین الان برو حساب‌کاربری باز کن طلا بگیر انقده خوبه هی سود میکنی دلار وقتی میخای بفروشی دستت برنمیدارن خوب ولی این برنامه اگه نصفه شب هم خاسی میتونی بفروشی پولشم میاد به حسابت اگه خاسی پیام بده اسمشو بگم با کد دعوت من ۵ میلی هدیه هم میتونی دریافت کنی

دلار

چرا؟

الیزابت بهتر نیس؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
دلارنگهداریش سخته همون سکه بخر

چرا سخته؟

نمیفهمم

اخه مثلا پیش خودم میگم اگه مثلا من پارسال ۱۰۰تومنم که کمه دلار گرفته بودم

الان سود میکردم

اگه به پولت طلا میدن طلا بگیر

فرقش با الیزابت؟

چرا سخته؟نمیفهمماخه مثلا پیش خودم میگم اگه مثلا من پارسال ۱۰۰تومنم که کمه دلار گرفته بودمالان سود می ...

جاگیره کم کم که بیشتربخری کجامیخوای قایم کنی ندزدنش بازم هرطورراحتی انجام بده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
جاگیره کم کم که بیشتربخری کجامیخوای قایم کنی ندزدنش بازم هرطورراحتی انجام بده

اها برا جاگیر بودن میگی

من قایم کردنش برام بحث نیس،میخوام سود داشته باشه

برنامه میلی گلد رو نصب کن من با ۷ تومن شروع کردن دو هفته هس ۷۲۰ تومن سود داده برای شروع هم کد دعوت منو بزن بهت ۵ میلی بهت طلا میده حدود ۲۶ تومن میشه

اینم کد دعوت

milli-1qwv9

هیشکی هم نمیفهمه برنامشم معتبره من خودم خیلی تحقیق کردم

هر وقتم خاسی و سود خوب کرد میتونی بفروشی