2777
2789
عنوان

چرا دکترا اینقدر به درد نخور شدن

315 بازدید | 41 پست

رفتم دکتر غدد آزمایش کامل دادم که بگه چه مشکلی دارم

اصلا به خودش زحمت نمیداد درست آزمایش رو نگاه کنه

اصلا نمیزاشت حرف بزنم

بهش میگم کم خونی ندارم همش خواب آلودم میگه نه باید بری متخصص مغز و اعصاب😐

ولی تو آزمایش دقیقا نوشته بود گلبولای قرمز و آهنم کم بود

میگم عفونت نشون نمیده میگه من متخصص عفونی نیستم

کبدم چربه میگم قرص بده میگه قرصا تاثیر ندارن😐😐😐😐

خیلی عوضی و بیشعور بود

برو پیش یه دکتر دیگه😑

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شیرازی هستی؟پیش دباغ رفته بودم تازه کلی تعریفش رو میکردن

اه رفتی پیش دباغ اون که خیلی خیلی معروفه 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
شیرازی هستی؟پیش دباغ رفته بودم تازه کلی تعریفش رو میکردن

اره شیرازیم 

متخصص غدد 

دباغ منش منظورته؟

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

اسی برو پیش دکتر شمس تو درمانگاه مطهری اونم خوبه 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
اره خیلی تعریفش رو میکردن ولی اصلا اهمیت نمیدادحالا قرصاش رو می خورم ببینم تاثیر داره یا نه

مطب رفتی؟؟؟

اره شیرازیم متخصص غدد دباغ منش منظورته؟

سلام خوبیخواستگاری چی شد 🙃🙃🙃

اره

اره تعریفش شنیده بودم 

شاید خسته بوده حوصله نداشته