2777
2789

از خوابایی ک ب واقعیت تبدیل شده بگین یا چ چیزی دیدن تو رویاتون ک واقعا شد یا نشونه دیدین 

خودم دو خواب دیدم خیلییییی واضح ینی فقط دلم میخاد زودی بشع😍

لطفا برام ی صلوات بفرستین بشع برام ب بهترین شکل ممکن 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

مرسی عزیزم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
من هر وقت عروسی ببینم یا یکی میمیره یا اتفاق خیلی بده میوفته تا حالا همیشه اتفاق افتاده🥲

اره خواب عروسی اینجوریه 🥺

من هر چی ببینم به واقعیت تبدیل میشه نامزدمو دیده بودم تو خواب که شد

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

سلام دختر حالت چطوره 

واقعا هر وقت می‌بینمت خنده رو لبم میاد 

راستش خواب هام بیشترشون اتفاق میفتن برام 

ولی خوابی که دیدم و برام خیلی شیرینه این بود که 

شوهرم و پسرم رو تو خواب دیدم وقتی که شونزده ساله بودم 

گاهی تو ی موقعیتی هستم ک قبلا خوابشو دیدم یا مثلا یکی یحرفی میزنه ک میدونم این حرف و قبلا تو خواب بهم زده بود جالبه اما هنوزم باورش ندارم و میذارم ب پای حسم

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
سلام دختر حالت چطوره واقعا هر وقت می‌بینمت خنده رو لبم میاد راستش خواب هام بیشترشون اتفاق میفتن برام ...

ینی عینا چهرشونو دیدی ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

خواب دیدم دوچرخه یکی رو دزیدن از تو خونشون 

چند ساعت بعد تو همون خونه عزاداری شد 

یکی از اعضای خانوادشون فوت شد 

بقیه رو یادم نمیاد الان واقعا

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛