2777
2789

و شما دارین بهشون میرشونید 

دخترام دوقلون 

وقتی داشتم روخوانی یکی از دخترام رو ظبط میکردم 

اون یکی داشت با اسبابازیاش پچ پچ میکرد معلمونم فکر کرده دارم یواشکی بهشون میرسونم🤦🏻‍♀️🥲

در جوابش چی بگم

این پیامو تو گروه فرستاده

تو رو خدا بگید در جوابش چی بگمم🥲🤦🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو فیلم میفرستم اگه قضاوت بیجا کردین چی؟

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

معلم بیشعور اگ عکس بود:

برهیچ عنوان حق نداشته تو گروه این وبگه حتی اگ چیزی بوده شما رو مدرسه میخواسته نه اینک سنگ رو یخ گنه شمارو 

اگ بخواین طرف معلم رو بگیرین و بگین تو بیشعور تری و فلان ریپلای نزن ک اصلا حوصله کل کل ندارم 

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)

وا😐😂حالا فوقش توی یه روخوانی هم به بچه کمک کنی، چه اتفاقی می افته مگه. بعدم نباید تو گروه میگفت کارش خوب نبود حداقل اگه منظورش با شخص خاصیه پی وی میگفت که توضیح میداد براش و میگفتید خود معلم اشتباه متوجه شده

اگه بخوام حساب کنم زندگیم تا به الان چطور گذشته، باید بگم نصفشو خوابیدم و نصفشو درس خوندم و امتحان دادم.مختصر و مفید.😂😔