2777
2789

همش قهر میکنه خرجی نمیده قهر میکنه بچمو من ت بی پولی میمونیم چیزی تمومشه نمیخره تا میگم میگه ندارم پول ندارم نمیخرم خیلی راحت میگه ندارم خرج دکتر خورد خوراک لباس .میگه نرو خونه پدرت بی دلیل خیلی گستاخ و عوضیه .از لحاظ نزدیکی فشار بزارم رابطه نداشته باشم کلا سرده یماه بگذره عین خیالش نیس از نظر غذا فقط ۱۱شب میاد شام میخوره بنظرتون شامم ندم؟؟

بخدا موندم چطو ت فشار بزارمش تا قهر نکنه دلتنگم بشه.خیلی آدم بد ذاتیه جوری ک سالهاست بیمه نکرده میگه تو میخای من بمیرم تو بیمه بگیر بشی حقوق بگیری اصن ب بچش فک نمکنه شایدم من زودتر مردم. اصن بفکر زن بچه نیست

ی خونه داره ک عمراا ب اسمم کنه هزار بار گفته هیچوق ب اسمت نکنم وگرن منو میزاری بیرون.بخدا قسم جز دلسوزی و کمک چیزی ازم ندیده فکرش مریضه 

بنام خدا برو دادگاه اقدام کن بگو نفقه نمیده 

بعد از کجا معلوم اون زودتر بمیره

برام دعاکنید بعشقمبرسم😂 امضام مال خیلی وقت پیشه /بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعاکنیم زودتر بره  azقلبمون بیرون/

شام نزار یا چیزایی بزار ک خوشش نیاد

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندسالتونه سنتی ازدواج کردین

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

خودت یه بیمه هست بنام زنان خانه دار ماهی۴۰۰ اینا بریز برای خودت شده از خانواده ت پول بگیری

برام دعاکنید بعشقمبرسم😂 امضام مال خیلی وقت پیشه /بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعاکنیم زودتر بره  azقلبمون بیرون/

نمیدونم والا اگر از راه فشار راه نمیاد از راه محبت وارد شو 

سخته ولی شاید جوابگو باشه 

مشکل اصلیش چیه پول نداره یا افسردس یا زندگیو نمیخوادد؟ببین ریشه این اخلاقاش چیه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم