2777
2789
عنوان

بوی بد زیربغل خواهشاً بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 55 پست

توی اینستا هنرچی سرچ کن 

مام گیاهی و طلیعی تولید میکنن عالیه 

شوهر منم خیلی عرق میکرد خیلی بهتر شده با این 

خودم با اینکه کمتر عرق میکردم و بو کم داشت الان با این واقعا نزدیک به صفر شده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بوی بد زیر ئغل اگز بهداشت رو رعایت کردی ولی هنوز هست معمولا مربوط به عوامل هورمونی هست یا استرس زیاد ولی به راحتی بوتاکس کنی هر ۶ ماه یه بار نیاز به تمدید داره نه خیس هست زیر بغلت نه بو میده نه مام میخواد نه کار دیگه ای 

من پودر ضدعرق سفیداب میزنم....عطاری ها دارن اگه اولشو پیدا کنی خوبه

من از این حمام تا حمام بعدی میزنم

اصن زیربغل عرق نمیکنه خیس نمیشه بو هم نمیگیرم

تا برم دوباره حمام

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

اول از همه مایعات زیاد بخور 

مواد غذایی مثه پیاز سیر و ادویه جات زیاد استفاده نکن 

دوش هم روزی یکبار بگیر مام بزن تا ۲۴ ساعت بو نمیگیره

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

فقط ماممنم تا نیم ساعت بعد حمام نزنم زود بو میگیره. بگرد یکی خوبش رو امتحان بگیر مگه میشه جوابنده

اره از همون لحظه ای که شروع میکنم به عرق کردن بوی بد میگیره

خیلی خجالت اوره واقعا شاید بعضیا پیش خودشون فک کنن بهداشت رعایت نمیکنم هرروز دوش میگیرم زیربغلم اکثرا خیسه دست خودم نیس