2777
2789
عنوان

وای حالم بده😂😂

76 بازدید | 10 پست

چند روز پیش تو مجازی بودیم یکی از همشهری های شوهرم درخواست داد جواب دادم چون دختر بود حرف زدیم اینا گفتم ویس بده ویس داد دختر بود روبیکامو بهش دادم چت میکیردیم چند روز ،، بعد امروز پیام داد گفت بریم بیرون بیام دنبالت گفتم باشه شمارتو بزار یا ویس جدید بده بعد از اصرار من شمارشو گذاشت زنگ زدم پسر بود 😑😑😑😑فحش های رکیک دادم بهش شمارشم دادم ب شوهرم منو تهدید کرد زنگ زد جوابشو دادم گفتم منو تهدید میکنی فردا میرم اداره شکایت میکنم ک با اکانت فیک از دخترا سواستفاده میکنی و بهشون تجاوز میکنی ترسید 😂😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه کار مسخره ای واقعا یکی ک نمیشناسی از مجازی پیدا کردی شروع کردی چت کردی ک چی مثلا

نه تو گروه بودیم اینم خب دختر بود کلا بعد دید همشهری هستیم درخواست داد از این چیزا همسرم در جریان بود 

وای منم دنبال کار میگشتم تو دیوار

گفت بیا تلگرام 

مثلا میخواست داستان بنویسه و از روحیات خانوما باخبر بشه

بلاکش کردم و فحش دادمو دیوارم گزارش زدم😕

بی خیال بزار همه برن