2777
2789
عنوان

بنظرتون رشتم بده 🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 44 پست
منم طراحی دوختم عزیزم اتفاقا اینو گفتی خودم یه لحظه یادم اومد چون منم همیشه مسخره میکردن حتی هر موقع ...

درامدت‌ خوبع؟؟

🥲❤️

-و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی 🖤👩🏻‍🦯...
یه رشته عالی هست که خیلی علاقه دارم ولی بخاطر بچه هام نمیتونم برم یادبگیرم وکارکنم، حتی به عشقش چرح ...

عزیزم بچه هات بزرگ شدن برو نزار تو دلت بمونه🥲❤️

-و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی 🖤👩🏻‍🦯...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه رشته عالی هست که خیلی علاقه دارم ولی بخاطر بچه هام نمیتونم برم یادبگیرم وکارکنم، حتی به عشقش چرح ...

ان شا الله بتونی یاد بگیری 

از نت یکم جستجو کن

یا لباس های مورد علاقتو بشکاف بزار روی پارچه سعی کن مثلشو بدوزی

درامدت‌ خوبع؟؟🥲❤️

اره خداروشکر مزون لباس عروس و بچه دارم از ۵۰ تومن شروع میشه به بالا 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

یادمه یازدهم که بودم فرم گرفتم که رشتمو از انسانی به طراحی دوخت عوض کنم ولی مدیر و معاون و همه مانع شدن. الان شش سال از اون روز گذشته و میگم حداقل اگه میرفتم خیاطی میکردم الان درآمد داشتم واسه خودم. قدر هنرت رو بدون دور و بر من همه خیاطا وضع مالی و جایگاه خیلی خوبی دارن. 

ان شا الله بتونی یاد بگیری از نت یکم جستجو کنیا لباس های مورد علاقتو بشکاف بزار روی پارچه سعی کن مثل ...

بابچه کوچیک که نمیزاره گوشیم دست بگیرم سختمه، الان بزور خوابوندمش دست گرفتم گوشیمو، خداکریمه

عزیزم پست دوم همین تاپیک جواب مماسبی واسه همشونه موفق باشی

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن