2777
2789
عنوان

چه جامع کثیفی داریم متاسفم

343 بازدید | 23 پست

هرکی رسید میگه صاحب کارش ازش درخواست..... داره یا پولش بده باید.... محیط های زنونه هم خراب شددن 🫥

بعد همش میپرسن چرا کار نمیری اخ بتوچه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا موافقم 

هرکی به من میرسه میگه حیف تو خونه نشستی ادم محیط کارو میبینه پشیمون میشه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

فعلا کارا تعطیله ‌.جز نظافتی .خوب ادمها سوال میگنند ماهم مودبانه جواب میدهیم کار خوب نیست یا ما خانما سختمونه کار با عادت ماهانه 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
واقعا موافقم هرکی به من میرسه میگه حیف تو خونه نشستی ادم محیط کارو میبینه پشیمون میشه

دقیقا خیلی رومخن ادم دلش میخواد بگه اگ هم سال های شما نبودن ما میرفتیم

واقعا موافقم هرکی به من میرسه میگه حیف تو خونه نشستی ادم محیط کارو میبینه پشیمون میشه

اتفاقا زنها یاد گرفتند داخل خونه کار و بازار داشته باشند دیگه 

من داخل خونه هم باشم ماهی سیصد تومان چهار صد تومان گاهی پانصد درامد دارم .کمه .ولی به همه گفتم .کسی بهم گیرنمیده برو سرکار .

دقیقا خیلی رومخن ادم دلش میخواد بگه اگ هم سال های شما نبودن ما میرفتیم

رومخ من نیستند ولی از این گوش میشنوم از این ور رد میکنم