2777
2789
عنوان

پدرم کارگره برای ازدواجم نگرانم

829 بازدید | 85 پست

پدرم کارگره وضع مالیمون زیاد خوب نیس یه خونه کوچیک البته تو محله خوب و یه ماشین قدیمی داریم.

هر خواستگاری میاد میگم پدرم کارگره یجوری میشه 

من خودم شاغلم کارمند و تحصیلکرده 

خیلی ناراحتم چیکار کنم واقعا نظرتونو بگین چقد برای پسرا مهمه این قضیه

هر چقدر برای خودت مهم باشه، برای مردم هم مهم میشه 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به پدرت افتخار کن که داره پول حلال دربیاره.

با اعتماد به نفس بگو

مگه کارگر بودن چشه؟

کار عار نیست خواهر من .

به موقع اش یه مرد خوب برات پیدا میشه یه همین دیدگاه رو داشته باشه.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

دست پدرتو ببوس اگه الان تحصیل کرده وشاغلی به حاطر زحمات اون پدر کارگره . هرکس قبول کرد مبارکه هرکی قبول نکرد به درک بهتر که قبول نکرد  کسی که به خاطر پدر زحمت کش بخواد تورو رد کنه همون بهتر که نباشه تو زندگیت