2777
2789
عنوان

بچه ها داره زندگیم بهم میخوره

337 بازدید | 13 پست

سلام خوبین چند مدت هست زندگی منو شوهرم خیلی بهم خورده اون توقع داره من برم سمتش منم توقع دارم اون بیاد البته من رفتم سمتش که بهم محبت کنه اما باز فردا اون روز دوباره قهریم ناخودآگاه قهر میشیم برای چیزای کوچک 

منم اصلا به خونه اهمیت نمیدم هر هفته یک بار جارو میکنم گاز تمیز نمیکنم اصلا از وقتی ناامید شدم دیگه شوق ندارم اون میگه دانشگاه تو از زندگی انداختن منم میگم تو حتی یک مانتو که ازت خواستم نخریدی برام 

نمیدونم ته این زندگی چی میشه ولی هر دو بدمون میاد از این زندگی 

روانشناس زوج درمانگر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیاد میگه مشاوره هیچ کار نمیتونه بکنه میگه همش تقصیر توعه زندگی ول کردی کار نمیکنی

خب تو از نو شروع کن یه هفته بدون خواسته و منت خوبی کن مثل روزهای اشناییی ببین چطور میشه

هر چی ارزوی خوبه مال تو

نمیاد میگه مشاوره هیچ کار نمیتونه بکنه میگه همش تقصیر توعه زندگی ول کردی کار نمیکنی

راست میگه دیگه. یه کم به خودت و خونه زندگیت برس یه مدت. غذای خوشمزه درست کن اونوقت ببین عکس العمل شوهرت چیه. وقتی هم حالتون خوبه با هم صحبت کنین و مشکلاتتون رو حل کنین. بهش محبت کن تا از اون محبت ببینی. 

راست میگه دیگه. یه کم به خودت و خونه زندگیت برس یه مدت. غذای خوشمزه درست کن اونوقت ببین عکس العمل شو ...

دیشب بلند شدم گفتم برو بیرون تا خونه رو جمع کنم کلا جارو کشیدم گاز تمیز کردم همه کار کردم بعد سره، شب به بهانه های مختلف میرفتم کنارش  اما اون توجه بهم نمی‌کرد بعد گفتم چرا اینجوری میکنی خستم کردی دیگه گفت دیگه دیر شده برای محبت کردن یعنی مرد باید این حرفو بزنه آخه مرد باید به زن محبت کنه من عوضی وقتی خوابید خیلی بویش کردم ولی سره صبح که بیدار شد یک نگاه هم نکرد بهم اصلا دیگه اعتنام نمیکنه تازه رمز موبایلم عوض کرد گفت توهم عوض کن دیگه هردو آزاد باشیم من میدونم به با کسی دختری به جز من نیست اما بهم گفت تو آزاد باش منم آزادم خیلی سخته به خدا امتحانام شروع شده این هم از این ور داغونم کرده شوقی ندارم برای موندن باهاش 

دیشب بلند شدم گفتم برو بیرون تا خونه رو جمع کنم کلا جارو کشیدم گاز تمیز کردم همه کار کردم بعد سره، ش ...

یعنی چی آزاد باش. بگو ما ازدواج کردیم و به هم متعهدیم اگه می خواستم آزاد باسم ازدواج نمی کردم... حالا که محل نمیده به خودت و خونه زندگی برس ولی تو هم بی محلی کن شاید خودش اومد سمتت...