2777
2789
عنوان

میدونستید این 🧿 چشم شیطان

187 بازدید | 24 پست

فراماسونری چیست ؟!

نمیدونم این کلمه رو شنیده بودید یانه. اما باید بدونید که بزرگترین اسرار دنیا داخل همین کلمه قرار داره. حوادث بزرگ دنیا هم شامل اسرار این کلمه ست. برای اینکه بهتر بدونید فراماسونری چیه به مثالم توجه کنید :

فرض کنید داخل سرزمینی وسیع هستید که دارای مردم؛ پادشاه و وزیران و سایر کارکنان حکومتی هست. طبیعتا فکر می کنید پادشاه و وزیران در اوج قدرت هستن و قانون گذاری وظیفه اوناست. و باید در جهت خدمت به مردم کوشا باشن. اما غافل از اینکه همشون بصورت پنهانی از یک شیطان اطاعت میکنن. یک شیطان ترسناکی که در زیر زمین قصر پادشاهی زندگی میکنه. و همه بزرگان کشور بخصوص پادشاه از اون شیطان دستور می گیرن. در اصل تابع اون هستند. در چنین شرایطی، پادشاه و وزیران در جهت اهداف شیطان حرکت میکنن و قانون میزارن. مردم هم قربانی چنین پادشاهی هستن. چنین سیستمی روز به روز بیشتر به سمت از بین بردن دین و اعتقادات مردم حرکت میکنه. چون جایی که شیطان باشه دین باید کنار بره تا شیطان مانعی سر راهش نباشه. و روز به روز مردم تحت سیاست های شیطانی، در منجلاب فرو میرن. تا جایی که برده ی شیطان بشن. و روزی برسه که شیطان آشکارا از زیرزمین بیاد بیرون و علنا اعلام کنه صاحب اصلی سرزمینه!

فراماسونری دقیقا شبیه شیطان زیر زمینی هست. حالا متوجه شدید؟ در جهان کنونی ما گروه کوچکی از فراماسون ها هستند که بالاترین میزان قدرت رو در اختیار دارند. حوادث بزرگ دنیا به دست اونا رقم میخوره. اعتقاد به هیچ دینی ندارند.جن آبی» به عنوان هفتمین راز از فرامین شیطانی فراماسون ها، عنصری است که به اعتقاد آن ها باید در افکار عموم جهان نقش ببندد؛ اما به صورت القایی نرم و ظریف، تا جن به عنوان یکی از بهترین دوست های بشر معرفی گردند. دوستانی قابل اطمینان از جنس آتش و شخصیت هایی که فیلمساز آگاهانه باقبح زدایی از آنها به ترویج قدرت و برتری شان در رسانه های جهان پرداخته است.

برای اینکه بدانید چقدر زیاد از جن آبی در کارتون ها و فیلم ها استفاده شده وارد لینک زیر بشید بی معطلی ! ( اینجا کلیک کنید )

کارتون دیگه ای هم هست که ۱۰۰ درصد بر اساس اهداف و تفکرات فراماسونری ساخته و خیلی مشهور هم شد. میدونید چیه ؟ بله درسته. خانواده سیمپسون!

قدرت سلطه گری فراماسون ها

فراماسونری؛ قدرت بسیار زیادی داره طوری که اکثر رسانه ها و رییس جمهور کشورهای مختلف رو تحت سلطه داره. در آمریکا همه رییس جمهورها فراماسون بودند جز دو تا. که هر دو تا ترور شدند! میشه نتیجه گرفت که فراماسون ها اجازه نمیدن کسی قدرت رو به دست بگیره که از خودشون نباشهمثلث و عبارت Jabulali در توپ هستند.

اگر در طرحهای مثلثی منقوش بر روی توپ این بازی ها که حرف و حدیث های زیادی نیز در باره آن (توپ) بوجود آمده اندکی دقت بفرمایید متوجه خواهید شد که روی بدنه توپ چهار هرم آیرودینامیک طراحی شده که در کنار هر ضلع آن یازده مثلث یا هرم کوچکتر قرار دارد که مجموعا در اطراف هر مثلث بزرگ ۳۳ مثلث یا هرم کوچک جای می گیرد! ( عدد ۱۱ و ۳۳ اعداد مقدس فراماسونری هستن )

گفتنی است این واژه ی jabulani در واقع یاد آور نام خدای شیطانی ماسونهاست که بر روی این توپ نقش بسته است ،Jahbulon خدایی مرکب از یهوه (خدای یهودیان) ،بَعل (خدای شیطانی مردم بین النهرین )

● نماد ها

فراماسون ها به شدت نمادگرا هستن. یعنی دوست دارن همه جا از نمادهاشون استفاده کنن. تمامی نمادهاشون برگرفته از شیطانه. بعنوان مثال مشهور ترین نمادشون، نماد تک چشم هست. که این نماد از نگاه ما نشان دجاله! و به شدت تلاش کردن تا نمادهاشونو ماهم استفاده کنیم. می پرسید چطوری

باور اشتباه در مورد 🧿

جدی بگیرید 

در زمان حضرت ابراهیم وقتی داشتن خانه ی خدا رو درست می کردن و ... سنگی به طرف شیطان پرت میکنن و چشم راستش کور میشه و این نماد 🧿 شیطان است که باور غلطی در بین مردم است .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک چیز جالبی هم من بگم دیدن زمانی که مسیح متولد میشه توی تمام فیلم هایی که خارجی ها ساختن سه تا ایرانی براش هدیه میارن اونها رهبر های اصلی فرماسونری ها بودن

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

چرت پرت نگید به اشتباه تو ویکیپدیا چشم زخم رو evil eye ترجمه کردن شما هم رفتی اونجا رو خوندی فاز باکلاسی و با سواد بودن برداشتی

این اسم درستش تو انگلیسی هم  eye bead هست نه evil eye که به اشتباه شاید هم عمدا جهت تخریب اینو اینجوری ترجمه کردن 

این نماد بعد از اسلام توسط شاهان تُرک استفاده شده و توی ترکیه ایران آذربایجان فرهنگ غنی داره و هیچوقت هم اینجوری نبوده که شما میگی یه ذره مطالعه واقعی تاریخی کنید بد نیست

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

کدوم فیلم

تولد مسیح 

مریم مقدس 

توی کارتونش هم نگاه کنی زمانی که مسیح از مادرش در خانه ای متولد میشه ۳ تا ایرانی اونجا هستن و میان میگن به دستور پیامبر زرتشت بوده 

توی فیلم قلمرو بهشت هم جایی بهش اشاره شده

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

تولد مسیح مریم مقدس توی کارتونش هم نگاه کنی زمانی که مسیح از مادرش در خانه ای متولد میشه ۳ تا ایرانی ...

باید ببینم

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است