2777
2789
عنوان

خانما بیاید از کارای سمی که اول ازدواج کردید بگید🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 120 پست

تازه قرار بود بریم آزمایشگاه آزمایش بدیم شوهرمم اهل دختر بازی و دوستی اینا نیست 

جاریم و ابجیم بهم میگفتن وا چرا پبش مایی برو پیش شوهرت واستا حرف بزن منم رفتم کنارش دیدم خودشو کشید کنار من جا شم بعد هرچی گشتم تو ذهنم حرف پیدا نکردم بعد یهو گفتم ببخشید چقدر طول میکشه یهو قاطی کرد چه بدونم اولین بارمه بار صدمم نیست که😕😕😕😕

منم خیلی شیک برگشتم پیش ابجیم و جاریم که پخش زمین بودن

یه بارم اولین بار قرار شد زنگ بزنم هی مادرشوهرم و جاریم میگفتن چرا زنگ نمیزنی چرا حرف نمیزنی زنگ بزن بهش 

بعد منم با گوشی آبجیم زنگ زدم بهش ساعت ۳ بود با صدای خوابالو گفت بله منم گفتم سلام گفت شما منم گفتم ببخشید مزاحم شدم تماس گرفتم باهاتون صحبت کنم اونم یه چندتا فحش بارم کرد قطع کرد بعد نیم ساعت زنگ زد گفت ببخشید نشناختمت

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییییییییییی منی ک همه رو دارم میخونم تا وقتی همسر آیندمو پیدا کردم از این کارا نکنم و جرررر خورد ...

اینا نکته اس بنویس بعدا مرور کنی😂😂

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

یکی دیگه هم یادم اومد 

داشت حرف های بد بد 😈😈 میزد وسط حرفاش یهو همو بوسیدیم 

مادر شوهرم اومد داخل اتاق باهام چشم تو چشم شدیم  تا چند وقت روم نمیشد که تو چشماش نگاه کنم😐

مات و مبهوت توام      ماه تماشایی من  👩🏻‍❤️‍👨🏻💞    

تازه قرار بود بریم آزمایشگاه آزمایش بدیم شوهرمم اهل دختر بازی و دوستی اینا نیست جاریم و ابجیم بهم می ...

خب از این بداخلاقی درومد یانه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

یه بارم رفتیم سولقون نشسته بود داشت قلیون میکشید گوشیش زنگ زد بعد پاشد رفت اونور صحبت کن یهو دیدم کلا ازش خبری نشد 

نگو اوسکول منو یادش رفته رفیقش زنگ زده بیا مغازه موتورم خراب شده اونم پاشده سوار ماشین شد رفت منو تنها گذاشت اومدم زنگ زدم مادرشوهرم گفتم ببخشید پسرتون منو تو سولقون جا گذاشت خودش برگشت بعد شب شوهرم رفت خونه مامانش و داداشاش کلی دعواش کرده بودن

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
خب از این بداخلاقی درومد یانه

با من آره ولی کلا یه خانمی بیرون ازش سوال میپرسه خیلی قاطی جوابشو میده😬

با من آره ولی کلا یه خانمی بیرون ازش سوال میپرسه خیلی قاطی جوابشو میده😬

خوبه همین کافیه🌹♥

ااای جاااان😍😍الان حال زندگیتون چطوره😂😂

الان خوبه خداروشکر من آروم باشم اونم آرومه 

بد اخلاقه دوسم داره ولی اقرار نمیکنه بدون من نمیتونه😁😁😁

خدا رو‌شکر خوشبخت باشید همیشه😂

ممنون🙏🏻😍

خدا رو‌شکر خوشبخت باشید همیشه😂

دیشب برا خودش کلی جوراب با دوتا شورت خریده 

میگه خب این دوتا از کادوها رو ازت پوچ کردم برو سراغ آیتمای دیگه😕